Britney Spears - Greatest Hits (2004)

Alternatieve titel: My Prerogative

Label: Zomba

1. My Prerogative (3:33)
  2. Toxic (3:19)
  3. I'm A Slave 4 U (3:25)
  4. Oops!... I Did It Again (3:33)
  5. Me Against The Music (3:45)

met Madonna

6. Stronger (3:26)
  7. Everytime (3:51)
  8. ...Baby One More Time (3:32)
  9. [You Drive Me) Crazy (The Stop Remix!] (3:18)
  10. Boys [The Co-Ed Remix] (3:47)

met Pharrell Williams

11. Sometimes (4:05)
  12. Overprotected (3:20)
  13. Lucky (3:26)
  14. Outrageous (3:27)
  15. Don't Let Me Be the Last to Know * (3:52)
  16. Born to Make You Happy (4:04)
  17. I Love Rock 'N' Roll (3:08)
  18. I'm Not a Girl, Not Yet a Woman (3:51)
  19. I've Just Begun (Having My Fun) (3:23)
  20. Do Somethin' (3:22)
  21. Toxic [Armand van Helden Remix] * (9:35)
  22. Everytime [Hi-Bias Radio Remix] * (3:26)
  23. Breathe on Me [Jacques Lu Cont Mix] * (8:09)
  24. Outrageous [Junkie XL's Dancehall Mix] * (2:57)
  25. Stronger [Miguel 'Migs' Vocal Mix] * (6:31)
  26. I'm a Slave 4 U [Thunderpuss Club Mix] * (8:46)
  27. Chris Cox Megamix * (4:57)
1,0
Oei oei, het wordt hier wel grof door het woord 'slet(tebak)' te laten vallen. Arme Britney toch. 't Is toch niet omdat ze halfnaakt paradeert in de meest uitdagende poses dat ze een slet zou zijn? Of juist wel? Allé, ja, je hebt gelijk, dat doen past bij een slet. Sorry Britney, ik wilde het voor je opnemen, maar heb gefaald. Een troost: Christina is inderdaad nog een erger geval. Wellicht komt dat door het feit dat ze zo schoon niet is en dus de aandacht daarop moet afleiden. Hoewel die bewering ook niet opgaat, want dan zou Björk wel de allergrootste ... Ik stop!!

JonnieBrasco
dream555 schreef:

Ja, doe maar. Zeg liever dingen die wel opgaan.

avatar van HiLL
Aguilera kan wel zingen, in tegenstelling tot madame Spears.

Britney kan wel zingen.

avatar van lebowski
Het niveau van de muziek slaat wel neer op dat van de discussie...

kan Britney nou zingen of niet?

tuurlijk kan ze zingen
alleen niet mooi
beetje zoals mijn overleden katje

Waarom zeggen jullie dat? Gewoon omdat ze niet live zingt zingt ze vals. Aub zeg, waar zijn we mee bezig???

liejanne
dr zijn misschien mensen die vinden dat ze niet mooi zingt??

kellyclarkson schreef:

Dat opzich zelf vind ik al een probleem, dat ze niet live zingt.

avatar van Eddie
dillingerescape schreef:

Dat opzich zelf vind ik al een probleem, dat ze niet live zingt.

Helelmaal mee eens, wanneer je niet life kunt zingen, dan zijn al je live shows volledig overbodig en pure geldklopperij, als we danspasjes willen zien dan gaan we naar een ballet voorstelling.

avatar van HiLL
Inderdaad. En als je live zingt en vals, prima je doet iig je strot open. Like Madonna...wat een kattegejank zeg! Pff

christina zingt gewoon veel beter dan britney.twee jaar geleden ben ik naar x-tina's concert gegaan en ik was echt geschrokken van haar prachtige stem.nu kunnen jullie zeggen wat jullie wat jullie willen,maar ik vind persoonlijk dat britney het van een hoop gekreun moet hebben(luister eens naar do something)en christina niet.en dan nu over wie de slettebak is;ze weten allebei hoe ze zich schaars moeten kleden.maar ik vind britney geen slet om die redenen,want dan zou ik dat ook moeten vinden van christina.nee ik vind christina gewoon een veel liever persoon.christina loopt weg van de rode loper om fans een handtekening te geven,ze geeft openlijk toe dat ze britney respecteerd omdat ze weet hoe het er aan toe gaat in de showbizz,ze wordt door veel mensen gehaat en werd vroeger hard gepest maar toch zet ze door en staat ze nu aan de top.britney daarentegen,trackteerd fans voortdurend op een middelvinger,stuurt haar kat naar persvoorstellingen,zegt openlijk dat christina een bitch is,vergeet (samen met haar man)de verjaardag van haar stiefzoontje,vraagt aan haar managers om een nieuwe plaat op te nemen omdat ze geen geld meer heeft(hoe zou dat komen als je regelmatig een villakoopt en een kinderwagen van een paar miljoen met ingebouwde dvd-speler)nu mogen jullie van mij zeggen wat jullie willen en dat ik mss teveel de media geloof,maar deze argumenten zijn 100 procent echt!

1,0
Ik geloof je hoor, want Christina is gisteren persoonlijk bij mij komen uithuilen. Ze was zo goed als naakt, maar dat was alleen omdat het zo'n hete zomerse dag was hé.

Christina denkt gewoon dat ze het al mag.

0,5
Het origineel van "My Prerogative" vind ik goed in tegenstelling tot de versie van Britney. Coveren is echt niets voor haar

CAPIpsv
verdeling van slecht en goed .

veel nummers van haar laatste album vond ik slecht.
De nummers van het eerste album daarintegen weer erg mooi.
dus 2,5#

I've Just Begun is zo'n lekker nummer!

avatar van jowietje
Jeetje wat zijn jullie voor zijkzakken :S dit is gewoon een goed album Britney IS gewoon goed al haar albums zijn vet!!! En ze is zeker geen slet want welke vrouw is er nou niet meer halfnaakt in een clip te zien (op missy eliott naar dan) Jullie weten gewoon niet wat muziek is, maarja ze heeft tenminste sucses!

avatar van gemaster
jowietje schreef:
Jullie weten gewoon niet wat muziek is,

zet 'm op, Jowietje

kbben al helemaal zot van haar nieuw liedje "And Then We Kiss"

Britney maakt echt lekkere clubnummers, maar ook lekkere slowly nummers.Op dit album staan echt alleen maar toppers..vind ik..vooral Do Somethin is erg leuk!!I love this album!!4,5 sterren

Britney Spears is druk bezig met haar comeback. De zangeres is er eventjes tussenuit geweest vanwege haar zwangerschap, maar wil binnenkort wel weer aan de slag.

Spears weet dat het belangrijk is om een verpletterende rentree te maken, vandaar dat zij de beste mensen in dienst heeft genomen.

Het popidool heeft de schrijvers en producers van niemand minder dan Madonna ingehuurd die haar carrière weer op de rails moeten zetten.

Voor Brit was het een logische keuze om de schrijvers Bloodshy en Avant en producer Peer Astrom aan te nemen, aangezien zij ook de comeback hebben verzorgd van haar grote voorbeeld.

Spears was diep onder de indruk van Madonna's album Confessions On A Dancefloor en het leek haar dan ook niet onverstandig met deze mensen in zee te gaan.

Het aankomende nummer van de superster zal een mix zijn tussen Kylie Minogue en uiteraard haar idool: Madonna.

1,0
Hihihihihihihihihihi, dus Britney zal weer niet zelf nummertjes schrijven, hihihihihihihihihihi. Amai, allé, we zijn dus nog niet van Britney verlost. Lol.

Wees blij dat ze haar eigen nummers niet schrijft, nu is het tenminste nog lekkere muziek.

avatar van LittleBox
0,5
Jongens, jongens, zelfs objectief gezien valt dit niet onder de categorie 'muziek'. Kennelijk zorgt zwangerschap ervoor dat ze haar mond gesloten houdt en zo bezien zou ik zeggen: Britney, 20 kinderen hebben is écht leuk hoor!

avatar van Black Math
Grappig dat dit verzamelalbum slechter scoort dan enkele gewone studioplaten. Ik kan me voorstellen dat je de studioplaten slecht vind, omdat daar 3 a 4 hits opstaan en voor de rest hele erge grote bagger. Terwijl dit album alleen maar hits bevat, hetgeen me toch iets minder vervelend lijkt dan de nummers die niet als single uitgebracht worden.