Schnappi - Schnappi und Seine Freunde (2005)

Duitsland

12. Abends Am Nil
avatar van the viking
Hans Brouwer schreef:
5* , sorry foutje hoor, even corrigeren

Best wel een drastische verandering Hans,lijkt wel het hollandse weer ! Kan zelf moeilijk een keuze maken tussen Jim's Impressed en dit album wat nou het beste album is! Maar om in weertermen te blijven,beide albums veroorzaken een diepe depressie bij mij !

hartelijke groet the viking

avatar van Onderhond
5x0.5* op 1 uur tijd. Zeker dat de stemmers deze CD allemaal volledig geluisterd hebben ?

avatar van Yak
Yak
Tja, kan ook aangestoken zijn. Als er plotseling berichtjes bij deze plaat opduiken worden mensen naar het topic gelokt en gaan vervolgens stemmen.

avatar van the viking
Yak schreef:

Dat is de Schnappi koorts ,die even opduikt !

avatar van Pruut
Pffff, niet alweer he

eazyfan
nouja ik versta niet waarom mensen van 18 jaar dit op straat stonden te zingen.dit is tog egt commerciele crap!!!!

MetalDex
eazyfan schreef:

...en we hebben al een mestoverschot

Bied nooit meer aan te zullen oppassen op je kleine neefje en nichtje! Ze kunnen zo maar opeens een dergelijke cd op zetten: en dan is 20 euro echt niet genoeg om een traumatische ervaring te verzachten. Omdat ik pas op cd's stem als ik ze MEERDERE MALEN HELEMAAL heb geluisterd, kan ik met veel genoegdoening dit album een nog steviger gemiddelde geven!

update: O jee, vragen ze me ook nog drie favoriete tracks op te geven... heeft iemand er problemen mee als ik pas?

update 2: kijk ik of iemand anders wél favorieten heeft opgegeven, zie ik zomaar dat iemand dit album in zijn top-10 heeft staan... *..(ik kan gewoon niks meer uitbrengen)..*

avatar van musicfriek
Die titels! Ein Lama in Yokohama Das Kleine Nilpferd

Bobiej
Bobiej schreef:
SLECHT! SLECHT! SLECHT! SLECHT! SLECHT! SLECHT! SLECHT! SLECHT! in en inslecht nummer! dat dit ooit een hit is geweest bewijst dat mensen egt ALLES luisteren! waarom kan ju geen -5 geven op deze site?

*slik* Zie ik daar een behoorlijk amateuristisch berichtje van mijzelf ?

Tijd om eens mijn stem te verwijderen...

fastpulseboy
je vind het tog stiekum wel egt een heele mooi plaat deze?

dimwit
een prachtige klassieker.. wat een inspirerende muziek.. tijdloze muziek.. fascinerende CD-hoes.. wat een meeslepende stem.. en.. oops! verkeerde CD!

Feeder
dimwit schreef:

clutch
Prachtig gemiddelde voor deze zeldzaam slechte meuk.

mugken
clutch schreef:
Prachtig gemiddelde voor deze zeldzaam slechte meuk.

Nog 10 stemmen en hij staat nummer één is de pop-toplijst

avatar van Weirdo Wizzy
musicfriek schreef:
Die titels! Ein Lama in Yokohama Das Kleine Nilpferd

haha die vielen mij ook al meteen op

Bobiej
fastpulseboy schreef:
je vind het tog stiekum wel egt een heele mooi plaat deze?

Ik zet hem zelfs nog heel vaak op *stiekem* en dan kruip ik in mijn krokodillen pakje en ga ik lekker meezingen!

rico-bballer
Koopt iemand dit?

avatar van MJ_DA_MAN
Ik hem hem hier liggen. Uiteraard orgineel, deluxe edition plus bonus-DVD .

avatar van wolf
1,0
1* voor die briljante titels!
(0,5* voor de muziek)

Dat maakt afgerond 1*! Leve Schnappi das kleine Krokodil!

MetalDex
het gemiddelde is ook aanzienlijk gestegen

Nog meer goud uit Duitsland, en dan in de vorm van een krokodil genaamd Schnappi! Rammstein kan wel inpakken, want hier is een nieuw wereldwonder geschapen. Op dit meesterwerk is voor elk wat wils te horen, het rockt soms ook heerlijk en dan wordt er weer tijdig, op de juiste momenten, wat meer gas terug genomen zodat de composities wat meer ruimte krijgen om te 'ademen'. Het heeft een paar luisterbeurten nodig, maar eenmaal 'binnen' ben je gelijk helemaal verkocht!!!

Ash
Dat hier zelfs een heel album is van gemaakt

avatar van rudiger
dit album is 1 grote ringtone

clutch
is er iemand die dit album helemaal heeft geluisterd?

EVANSHEWSON
Wat doet zoiets op een muzieksite, tout court ?

avatar van Toon1
EVANSHEWSON schreef:
Wat doet zoiets op een muzieksite, tout court ?

Naar het schijnt zou dit muziek zijn, dat zelfs in de hitparade staat.

tangmaster
Toen dit door de huiskamer schalde ben ik gevlucht, dit is echt niks voor mijn oren.

EVANSHEWSON
tangmaster schreef:

Ik hoop niet naar een café waar de Frans Bauer fan club gevestigd is...

avatar van donjordi
Dope shit..