Far East Movement - Free Wired (2010)

Dance / Pop
Label: Cherrytree

1. Girls on the Dancefloor (3:54)

met The Stereotypes

2. Like a G6 (3:37)

met The Cataracs en Dev

3. Rocketeer (3:31)

met Ryan Tedder

4. If I Was You (OMG) (3:26)

met Snoop Dogg

5. She Owns the Night (4:03)

met Mohombi

6. So What? (3:24)
  7. Don't Look Now (3:34)

met Keri Hilson

8. Fighting for Air (3:45)

met Frankmusik

9. White Flag (3:49)

met Kayla Kai

10. 2gether (3:05)

met Roger Sanchez

11. Go Ape * (3:30)

met Lil' Jon en Colette Carr

Daar ben ik het niet mee eens. Je kan autotune stemmen kut vinden, maar elke autotune stem heeft imo wel iets eigens, de zang klinkt niet hetzelfde. Zo herken je het 'zeikerige geblabla' van ke$ha namelijk wel uit duizenden.

Like A G6 is enigste wat ik hier van ken.
Tof plaatje en zeker niet het slechtste van 2010

Maxmus
ken het album niet, maar fly like a G6 is wel echt een bar nummer jammer dat dit de mainstream is.
Geef mij maar fly like an eagle

avatar van kobe bryant fan
Like a G6 is een supper nummers maar aan eht gemiddelde te zien is de rest niet zo goed.

toris
Like a G6 is hetzelfde als de rest: voer voor de afvalbak.

0,5
Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik dit album alsnog ben gaan luisteren maar het werd net zo'n ramp als Like a g6 alleen al is! TROEP!!!!

avatar van NewYorkCityLight
Jij hebt vaker de neiging om iets te luisteren wat je niks vindt (en dan heb ik het over bijvoorbeeld Justin Bieber). Waarom?

NewYorkCityLight schreef:

Haha! Ja geen flauw idee eigenlijk! Zullen we het er maar op houden dat je alles eens moet horen?

avatar van Arrie
Hoe grappig het ook is, ik heb de slowchat toch maar verwijderd.

avatar van Ataloona
... En daarna in het Memorabele Quotes-Topic gezet ?

Ataloona schreef:
... En daarna in het Memorabele Quotes-Topic gezet ?

HAHAHAHAHA!

avatar van Arrie
Ja, dat bedacht ik me pas toen ik ze al had verwijderd, sorry.

Ik zal trouwens weer ontopic gaan door te zeggem dat ik Like A G6 echt verschrikkelijk slecht vind. Deze groep is trouwens daadwerkelijk superpopulair bij mensen uit het verre oosten. Ik was eens een keer bij een concert in de grote zaal van Paradiso toen er in de kleine zaal Far East Movement optrad, het publiek bestond voor meer dan 90% uit jongeren met een Chinees/Japans/Koreaans/etc. uiterlijk. Had ik niet verwacht.

avatar van Robbie Keane
Arrie schreef:
Ik was eens een keer bij een concert in de grote zaal van Paradiso toen er in de kleine zaal Far East Movement optrad.

Had je wel je oude broek aan en je schuurpapier bij je ?

no K-liber of toch wel

avatar van niels94
Arrie schreef:
Ja, dat bedacht ik me pas toen ik ze al had verwijderd, sorry.

Ook maar on-topic: Like A G6 is vreselijk

avatar van Angelo
Anders beginnen we toch gewoon weer opnieuw met hetzelfde onderwerp? Maar inderdaad, Like A G6 is vreselijk.

avatar van NewYorkCityLight
Dan doorbreek ik maar de chain van negativiteit. Like a G6 is een leuk nummer (zoals ik hier eigenlijk al een keer heb gezegd). Niet veel bijzonders maar dat hoeft ook niet altijd. Het weet zich toch wel te onderscheiden van de David Guetta-achtige dance tracks.

Dit wil overigens niet zeggen dat ik beniewd ben naar dit album.

avatar van Man of Sorrows
Like a G6 is 15 seconden leuk, maar daarna .
Toevallig hoorde ik vandaag Push, een ander nummer uit dit album, het kan toch echt niet veel gekker worden, wat een slechte muziek. Uitgerekend met Roger Sanchez, auteur van een heel fijn housenummer aan het begin van dit decenium (Another Chance).
Ik vind BEP al een dieptepunt in de popmuziek, deze kerels lijken nog een stap verder up the down escalator. Far East Movement leek me nog een leuke naam in de hitparade tussen de Ushers en Biebers van deze wereld, maar niets is minder waar. Er moet dringend een nieuwe wind gaan waaien in de popmuziek, eentje die radicaal afstand neemt van BEP, Guetta en dit soort onbenul; alleen ziet het er niet naar uit dat die wind uit de VS zal komen.

Man of Sorrows schreef:

Daar ben ik het (heel erg) mee eens. Er zit af en toe nog wel een leuk liedje tussen maar ik ben die platte nep-dance echt helemaal zat . Waarom wordt er alleen nog maar dit soort muziek uitgebracht? Omdat het scoort. Maar waarom scoort het nog? Zijn we het na zo'n 2 jaar NOG niet zat?

avatar van lovegun
Ik kwam dit tegen (zelfde producers, zelfde 'zangeres' )
Dit is gewoon bijna hetzelfde nummer als Like A G6, maar dan met NOG plattere teksten
Sommige producers zijn zo lui, het gaat echt de verkeerde kant op in de dance scene..

maar toch .... is Rocketeer wel ok..

0,5
ik moest dit van me vriendin checken omdat ik veel hiphop luister...

nooit meer. album 2 x gehoord in de auto. getalenteerde en ongeïnspireerde kut herrie. sorry

avatar van RebelINS
Snoop dogg je bent een hip hop icoon, maar waarom moet je je toch de laatste jaren keer op keer zo verlagen...

Harco
Het kan zelfs nog ietsjes erger.

Maxmus
RebelINS schreef:

Geld daar draait het allemaal om.
Als artiesten nog jong zijn en geen geld hebben zijn ze hongerig om goede platen uit te brengen.
Nu ze dat al zijn gepaseerd krijgt hij overal even een miljoentje voor om een plaat of optreden te verschijnen.

avatar van Darkzone
Hun vorige album Animal vind ik wel wat hebben. Dit is eigenlijk totaal niet mijn ding, veel te hip. De videoclips bij dat album zijn top (Dance Like Michael Jackson, I Party (met een sample van Opus III's It's A Fine Day,...). Ook de muziek heeft wel wat.

Wie weet is dit album ook wel leuk voor tussendoor. Like A G6 vond ik eigenlijk maar niks. Second chance?

avatar van RebelINS
Harco schreef:
Het kan zelfs nog ietsjes erger.

Ow god...

avatar van Darkzone
RebelINS schreef:

Ow god...

Ik dacht dat het de nieuwe van de Black Eyed Peas waren

avatar van tbouwh
Like a G6, Rocketeer en White Flag zijn leuke nummers, de rest kan regelrecht de prullenbak in.