Far East Movement - Free Wired (2010)

Dance / Pop
Label: Cherrytree

1. Girls on the Dancefloor (3:54)

met The Stereotypes

2. Like a G6 (3:37)

met The Cataracs en Dev

3. Rocketeer (3:31)

met Ryan Tedder

4. If I Was You (OMG) (3:26)

met Snoop Dogg

5. She Owns the Night (4:03)

met Mohombi

6. So What? (3:24)
  7. Don't Look Now (3:34)

met Keri Hilson

8. Fighting for Air (3:45)

met Frankmusik

9. White Flag (3:49)

met Kayla Kai

10. 2gether (3:05)

met Roger Sanchez

11. Go Ape * (3:30)

met Lil' Jon en Colette Carr

Like a G6 .

De hele week al op aan t bouncen.

Relax
Like a G6... jammer dat Slam FM dit wel 10x per dag draaid tijdens de werkuren.. want het is echt om van te kotsen.

avatar van NewYorkCityLight
Vind Like a G6 wel leuk. Dacht dat ik de enige was aan het top40 topic te zien.

Relax schreef:

fcdenhaag
Like a G6 is een lekkere track, verder vind ik het allemaal baggermuziek

Koning-Phong
Wat is eigenlijk een G6?

een pontiac waggie

Duidelijk...

Het album is over het algemeen niet echt mijn ding, maar naast het nummer 'Like A G6' is ook 'If I Was You (OMG)' featuring Snoop Dogg echt als hitje geboren, die binnenkort wel in de hitlijsten zal komen te staan!

Like a G6 is een onvervalst pompertje.

2 Nummers gehoord (If I was You en Like A G6) deze bevallen mij zeer, rest ga ik dan ook binnenkort luisteren.

Arrie schreef:
Duidelijk...

een pontiac? veel duidelijker kan ik t niet maken.. is een auto

Net andere nummers deels geluisterd alleen white flag is ook nog aardig. 2 sterretjes.

chrisc10
Wat een verschrikkelijk album. "Like a G6": Het was eerst een Guilty Pleasure van mij maar nu wordt ik er gek van. Dat nummer wordt kapotgedraaid.
En dan "If I Was You", dat vind ik het dieptepunt van Snoop Dogg.
Omdat ik "Like a G6" nog wel een leuk nummer vind op zijn tijd, en ik vrij aardig door het album heen kwam, kan ik er nog net een 1.5 uit halen.

"Vroeger"

avatar van Sandokan-veld
sydbarrett schreef:

een pontiac? veel duidelijker kan ik t niet maken.. is een auto

Een (privé)vliegtuig, actually. Fly like a G6, hoort u wel.

Overigens vond ik Like a G6 een van de minder vervelende bubbelgumhitjes uit de top 40 van dit jaar.

toris
chrisc10 schreef:
En dan "If I Was You", dat vind ik het dieptepunt van Snoop Dogg.

bijna, maar die eer is weggelegd voor "California Girls"

*Gurls.

Sandokan-veld schreef:

Een (privé)vliegtuig, actually. Fly like a G6, hoort u wel.

dat is decontextualiseren meneertje ; I'm feelin so fly like a G6, fly is slang.
maar ja zou nog steeds een vliegtuig kunnen zijn, al ken ik die niet (ben ook geen vliegtuigkenner), t is in ieder geval een auto

avatar van Arrie
Het gaat dus juist om de dubbele betekenis van fly. Het is gewoon een simpel woordgrapje, omdat ze zeggen dat ze fly zijn qua betekenis die jij noemt, en dat vergelijken met een vliegtuig die letterlijk vliegt.

avatar van Sandokan-veld
@Syd: Ik had het gegoogeld toen ik het nummer moest bespreken voor het Top 40-topic, en op internet zeiden ze dat de groep zong over een soort privévliegtuigen. En je weet, als het op internet staat, dan is het waar

gelukkig zijn we eruit

avatar van Emile93
0,5
Like a g6 is echt vreselijk!

hehe, like a g6: het dieptepunt van 2010:) een combinatie van het slechtste van black eyed peas en kesha en die zijn al zo slecht, nietwaar

gerre schreef:

Nou nee.

nou ja? zeg dan tenminste waarom niet..

Kos
Zeg eerst maar waarom het het slechtste van black eyed peas en kesha combineert.

die autotune (door de stem te vervormen klinkt veel 'zang' tegenwoordig in dat soort muziek hetzelfde) en die platte beats van black eyed peas, dat zeikerige geblabla van kesha.
echt lelijke muziek anno 2010.