INXS - Definitive INXS (2002)

Australiƫ
Label: Universal

1. Need You Tonight (3:04)
  2. What You Need (3:36)
  3. Disappear (4:07)
  4. Baby Don't Cry (4:41)
  5. Elegantly Wasted (4:34)
  6. Mystify (3:19)
  7. Just Keep Walking (2:51)
  8. Suicide Blonde (3:51)
  9. Never Tear Us Apart (3:03)
  10. Shining Star (3:43)
  11. Beautiful Girl (3:10)
  12. Listen Like Thieves (3:45)
  13. New Sensation (3:41)
  14. Bitter Tears (3:52)
  15. Original Sin (4:02)
  16. Devil Inside (3:56)
  17. The Gift (4:03)
  18. By My Side (3:06)
  19. Born to Be Wild (3:50)
  20. Salvation Jane (4:40)
  21. Tight (3:38)
  22. Mystify [Live from America] * (3:28)
  23. Suicide Blonde [Live from America] * (4:06)
  24. New Sensation [Live from America] * (4:12)
  25. Tight [The Automator Remix] * (4:36)
  26. Precious Heart [Tall Paul vs. INXS - Radio Edit] * (2:59)
  27. I'm So Crazy [Par-T-One vs. INXS - Radio Edit] * (5:43)
DutchViking
Vrij complete verzamelaar van INXS. De songkeuze is uitstekend, er is naast bekend materiaal ook gekozen voor wat obscuurder werk. De live-versies zijn erg leuk/goed en Born to be Wild wordt op uitstekende wijze van een nieuw jasje voorzien.

avatar van Janz
Yeah, tof plaatje inderdaad. De bewerking van Born to be wild is echter niet bijster origineel, namelijk een bijna exacte kopie.

nicolas
enorm goede plaat. als ik die beluisterde, kende ik 80% van de nummers, zonder dat ik wist van wie ze waren.

EVANSHEWSON
DutchViking schreef:

Yèp! The Original Sin

enne : * * * * *

avatar van freitzen
Vroeger dacht ik altijd dat er op dat o zo vrolijke melodietje van nummer 8 "We're gonna make a suicide bomb' werd gezongen

Over het album: zo'n los nummer kan ik nog goed aanhoren, maar 21 nummers is me net even teveel voor een voldoende. Iets aan deze band irriteert me, ik mis de emotie of zo...

DutchViking schreef:
Vrij complete verzamelaar van INXS

Zonder 'taste it','the strangest party' en 'heaven sent'...
Ik dacht het niet,geef mij dan maar 'the greatest hits' uit '94 zelfs helaas zonder 'elegantly wasted'!

avatar van rolandobabel
Ik vind in tegenstelling tot de meesten, de beginperiode het interessantst. Niet alle nummers zijn op die albums goed, maar de jaren 80 synthsfeer is er op aanwezig en het heeft een aantal goede nummers opgeleverd, die hier, helaas, missen.