Ke$ha - Cannibal (2010)

1. Cannibal (3:14)
  2. We R Who We R (3:24)
  3. Sleazy (3:25)
  4. Blow (3:40)
  5. The Harold Song (3:58)
  6. Crazy Beautiful Life (2:50)
  7. Grow a Pear (3:28)
  8. C U Next Tuesday (3:45)
  9. Animal [Billboard Remix] (4:15)
  10. Your Love Is My Drug [Bimbo Jones Radio] * (3:07)
  11. Take It Off [Billboard Radio Mix] * (3:38)
  12. Animal [Dave Audé Remix] * (4:36)
avatar van Rich_B
Sleazy klinkt al heel erg lekker!

1,0
Sleazy klinkt echt vreselijk! We R who we R gaat nog wel. Ik vrees wel dat het succes van Ke$ha na dit album echt definitief over is!

Zo weinig nummers maar? o;
De eerste drie nummers, Cannibal, We R Who We R en Sleazy, vind ik allemaal in zekere zin geslaagd. Oke, Sleazy is wel de minste van deze drie, maar die andere twee vind ik gewoon chil.
Laat Cannibal maar komen!

En ooh Emile Ke$ha blijft nog wel even hoor.

LionVI schreef:
Zo weinig nummers maar? o;
Laat Cannibal maar komen!

En ooh Emile Ke$ha blijft nog wel even hoor.

Ja denk je? Ik denk dat haar succes in de VS inderdaad nog wel eventjes door zal gaan maar in Nederland stopt het succes denk ik snel na dit album!

avatar van friday the 13 th
We R who we R is haar beste single tot nu toe. Geweldig lied en een echte club smash!

@ Emile, ik denk dat niet, want We R who we R is al zonder promotie in de hitlijsten van iTunes gekomen en zo te horen is het geheel weer goed. + kan je me een link sturen met download.

Tevens komt er een versie waarin Cannibal en Animal zitten (albums), want dat had ik ergens gezien.. Dacht ik..

1,0
Ik heb het nu helemaal geluisterd en ik vind deze erg tegenvallen hoor! Jammer. 1,5*

@ LionVI: ik vrees het ook! Maarja!

Lekbericht verwijderd.

Ik ga hem denk ik kopen, want naar wat gezocht te hebben wordt Cannibal gekoppeld met Animal. Waarvan ik toch wel wat nummers regelmatig met plezier hoor.

LionVI schreef:

Animal hoor ik ook best graag maar Cannibal zou ik je toch afraden!

De eerste drie nummers bevallen mij, rest heb ik nog niet gehoord, maar op dit moment vind ik hem zelfs beter dan Animal.

avatar van NewYorkCityLight
We Rrrrr Who We Rrrrr (the Pirate Song) vind ik nog niet eens zo heel slecht,in ieder geval beter dan wat er op Animal stond (op Take It Off na).

avatar van Waste Management
Nummers als We R Who We R, Blow, C U Next Tuesday en Grow a Pear zijn echt fantastisch. Ze behoud zojuist de stijl van haar vorige album dat ook op deze album te horen is, echt geweldig.

avatar van sydbarrett
hahaha wat een verschrikkelijke hoes, maar "We R Who We R" is wel weer een classic voor de feesten.
Ik vrees hier alleen voor de houdbaarheid. Die is voor mij bij Ke$ha een stuk minder dan bij haar collega's Katy Perry en Rihanna.

avatar van Luckyluck93
We R Who We R vind ik echt een heel goed nummer, maar ik twijfel nog of ik de deluxe versie (met Animal erbij) ga kopen.

Doen! :'D

avatar van Kelzo
The Harold Song vind ik ook best een fijn nummer om eerlijk te zijn!

avatar van Style.Girl
Ben niet een hele erge Ke$ha fan, maar ik moet toegeven dat dit album toch wel iets heeft hoor. Cannibal en We R Who We R zijn toch wel de beste en die heb ik helemaal suf gedraaid. Maar met 2 nummers red je het natuurlijk niet. Animal (Billboard Remix), Sleazy en Blow zijn ook de opvolgers. De rest is ook wel aangenaam maar haalt het niveau niet van de 4 nummers en het laatste. Volgende keer hopelijk wat meer nummers en toch een beter album.

avatar van Style.Girl
C U Next Tuesday = 2,5*
Animal [Billboard Remix] = 4,5*

Totaal = 4*

avatar van Waste Management
Net als bij ''Animal'' (het album) hoor je hier bij sommige nummers van die geluiden van oude nintendo spelletjes, maar luisterd wel lekker weg