Simply Red - Stretched & Reconstructed (2004)

Alternatieve titel: 12" & Remixes

Dance
Label: Warner Bros.

1. Fairground [Extended Single Mix] (5:33)
  2. Holding Back the Years [12'' Original Extended Version] (5:41)
  3. It's Only Love [Valentine Mix] (5:46)
  4. The Right Thing [12" Original Extended Version] (5:34)
  5. Ain't That a Lot of Love [Club 69 Underground Dub Mix] (6:36)
  6. Money's Too Tight [To Mention) (Fire Island Dub] (7:24)
  7. Jericho [Long Version] (6:01)
  8. Come to My Aid [12" Original Extended Version] (5:03)
  9. Thrill Me [Masters at Work House Mix] (5:26)
  10. Your Eyes [Ignorants Remix] (4:41)
  11. Love Has Said Goodbye Again [Rae and Christian Mix] (5:14)
  12. Ghetto Girl [Blood and Fire Sound System Mix] (3:44)
  13. Angel [Mousse T's Mix] (4:09)
In de jaren '80 had popgroep Simply Red succes in het 12" circuit met een aantal voortreffelijke extended versions, net als bijvoorbeeld Talk Talk. Op deze verzamelaar vind je er een aantal van terug + een aantal remixen van later. Gelukkig zit daar dan wel weer een remix bij van Masters at Work.
Let in de tracklist dus vooral op de originele 12-inches. Erg goed zijn bijvoorbeeld The Right Thing, Jericho & Come to My Aid. Jammer dat hier de dub versie op staat van de geweldige 12" van Money's Too Tight (To Mention), hoewel ook deze mix goed is. Toch zeker de moeite waard.

avatar van pureshores
wel grappig, die Masters at Work house mix is gewoon een b-boy ritme, foutje van de persfabriek of drukker??? Is er uberhaupt een masters at work house remix? Op de originele 12" staan naast de albumversie alleen een live mix en een Nellee Hooper remix

Het zwaktebod op deze leuke verzamelaar zijn nummers 9 t/m 11 omdat dat ook mindere tracks zijn dan de 80's nummers naar mijn mening. Maar zo blijft er altijd wat (bijv die nrs hadden leuk vervangen kunnen worden door A new flame/Remembering the first time en Never never love)