Undermathic - 10:10 PM (2010)

Polen
Electronic
Label: Tympanik

1. Big City Nights (6:38)
  2. It Is Me (4:58)
  3. Quantum Theory (7:07)
  4. Searcher (4:04)
  5. Alternative Timelines (5:33)
  6. Saiph (3:46)
  7. 10:10PM (6:06)
  8. I Remember (8:08)
  9. Level III (3:30)
  10. 7 Years (4:55)
  11. Sea (6:06)
avatar van Visnet
Al een paar keer opgehad, maar alleen 'It is me' springt er voor mij uit, de rest kom ik totaal niet in.. Gaat dat nog komen? Het klinkt mij in de oren als de zoveelste Tympanik release die me nét niet raakt. O.a. Broken Fabiola, Totakeke en Opposite Exhale mogen ook bij dat clubje. Nog maar een draai..

avatar van orbit
Ben er ook aan bezig.. slecht klinkt het zeker niet! Maar de inventiviteit van de tracks op het debuut mis ik een beetje, het lijkt allemaal wat simpeler en bombastischer. Maar ik draai hem zeker nog een paar keer voordat ik er een cijfer aan geef.

avatar van orbit
Gisteren viel er toch ergens een kwartje.. het zit toch allemaal weer verrassend goed in elkaar en deze artiest is er goed in om een vrij typische sfeer neer te zetten bij iedere track, die is meer dan okee! Ik zet nog even voorzichtig in, maar afronden naar een half meer is beslist iets dat kan gaan gebeuren!

avatar van orbit
Eerste track hier is gelijk bingo! Verder is dit wat gepolijster en simpeler dan zijn debuut, maar verrek, wat een heerlijke plaat weer! Halfje omhoog.

avatar van VanDeGriend
Hieperdepiep hoera wat een mooie plaat. Wat mij betreft beter dan het debuut.

avatar van orbit
Doet er erg weinig voor onder in ieder geval..

avatar van popstranger
Nog beter dan het vorige album en dat al ontzettend sterk opent met Big City Nights en It is Me . De rest van het album heeft ook een heerlijke flow met genoeg momenten die je op geheel verantwoord elektronische wijze bij de lurven grijpen.