The Black Eyed Peas - The Beginning (2010)

Dance / Pop
Label: Interscope

1. The Time (Dirty Bit) (5:08)
  2. Light Up the Night (4:21)
  3. Love You Long Time (3:45)
  4. XOXOXO (3:45)
  5. Someday (4:33)
  6. Whenever (3:16)
  7. Fashion Beats (5:20)
  8. Don't Stop the Party (6:07)
  9. Do It Like This (5:29)
  10. The Best One Yet (The Boy) (4:25)
  11. Just Can't Get Enough (3:39)
  12. Play It Loud (4:21)
  13. The Situation * (3:46)
  14. The Coming * (4:19)
  15. Own It * (3:13)
  16. Everything Wonderful * (4:03)

met David Guetta

17. Phenomenon * (3:40)
  18. Take It Off * (4:02)
  19. Boom Boom Pow * (4:11)
  20. I Gotta Feeling * (4:49)
  21. Meet Me Halfway * (4:44)
  22. Imma Be * (4:17)
  23. Rock That Body * (4:32)
Gregson
Ik ga dit ook geen cijfer geven. Tenzij ik een -5 zou kunnen geven, en zelfs dat is nog een te hoog cijfer. Wat een ongelooflijke bagger is dit. Liftmuziek is hier nog geniaal bij. 'The Time (Dirty Bit)' alleen al is een stuk geluid (muziek of een compositie durf ik dit niet te noemen) van de allerlaagste niveau. Ik las een artikel in Spits! (go figure!) waarin stond: "Algemeen muzikaal betweter will.i.am...". Raar dat zoiets wordt gezegd over een man die het woord "muziek" totaal niet heeft begrepen en nog nooit een geniale noot op plaat heeft gezet!

avatar van Snoeperd
Dit zei Tiesto over de Black Eyed Peas

Niet over alle samenwerkingen tussen hiphoppers en danceproducers is Tiësto te spreken. Een samenwerking met Black Eyed Peas sloeg hij af. Wel wordt Tiësto bij naam genoemd op het nummer XOXO. “Ik had zoiets van; ‘Dude, als je mijn naam gebruikt, doe het dan wel op een goede track’.”

0,5
Die nieuwe single is verschrikkelijk!

MindRuler
Ik ga zowiezo geen cijfer geven omdat ik dit album niet gans wens te beluisteren.
Er zijn grenzen, begrijp je? Welke single is dat, gloeilamp? Ik vond Time al oorverdovend slecht, hoe zit het met deze?

0,5
De nieuwe single heet Just Can't Get Enough.
de video is op genomen voordat de ramp in Japan plaatsvond.
Zo als ik al zei vind ik hem verschrikkelijk

MindRuler
Hemeltjelief! Heeft z'n naam duidelijk gestolen want ik had er na 1 minuut reeds genoeg van.

Haha hetzelfde bij mij

avatar van Darkzone
catdog schreef:
Blijf het zonde vinden dat Fergie zich tot dit niveau verlaagd. Het is duidelijk dat haar talenten elders liggen: KLIK. Ook het concept heeft Fergie zelf bedacht.

Jammer dat juist dít geen hit is geworden. Geweldig nummer en dito video.

avatar van Murdoc023
Wilde hier ooit aan beginnen (wat bezielde me eigenlijk) omdat ze toch altijd wel een paar aardige nummers hadden. Toen hoorde ik de intro van The Time, tegelijkertijd de intro van het album en ik moest toen al bijna kotsen. Vervolgens ook nog eens een wacke beat, waardoor je gaat denken: was the beginning maar het einde.
Dat The Time een hit is geworden is het symbool voor stompzinningheid van de mens.

Stuk voor stuk slechte nummers.

Maar één ding MOET ik weten: het begin van Just Cant Get Enough klinkt als.....? Aaaargh, heel vervelend, dat deuntje zit al dagen in mijn hoofd!

0,5
En ik hoopte dat het klaar was na The E.N.D.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)