Feist - Look at What the Light Did Now (2010)

Canada
Label: Cherrytree

1. Look at What the Light Did Now (Solo)
  2. Limit to Your Love
  9. Intuition
  10. The Water
  11. Sea Lion Woman
  12. 1234
  13. Look at What the Light Did Now
avatar van Kuk
Kuk
Het nummer 1234 komt mij donders bekend voor?

avatar van Arrie
Er staan allemaal oude nummers op. Misschien een live cd?

Edit: het is in ieder geval een documentaire over de totstandkoming van The Reminder, haar laatste album. Wat de cd dan precies inhoudt, weet ik niet.

avatar van Kuk
Kuk
Oh ja nu je het zegt! In een snelle blik viel dat nie op, maar er staat nergens dat het een live cd is of wat dan ook.

avatar van Arrie
Hij staat gewoon onder verzamel/live. Dat kan je hier niet zien inderdaad, wel op de artiestenpagina.

avatar van blur8
3 jaar na [The Reminder] een consertregistratie van het bekende werk,
met een opvallend kale instrumentatie. alleen pianobegeleiding.
Erg teleurstellend dus. Of is het een opwarmertje voor nieuw werk?

De kale liedjes van The Reminder vond ik zeker niet de minste en als je ziet wat James Blake met Limit to Your Love heeft gedaan, lijkt me dit best interessant.

Er komt verder inderdaad een nieuw album aan.

avatar van Mjuman
Nog maar eens gedraaid en wat mij betreft een volkomen overbodige 'wachtverzachter' waarmee de platenmaatschappij de interesse voor Feist wakker wil houden tot de komst van haar nwe album.

Haar stem herken je uit duizenden, en haar songs (altijd wel iets bij me op reis/vakantie) doen het goed op de meest uiteenlopende plekken (van Malaga tot Blekinge - in een stuga), maar hierop zat ik niet te wachten.

Waarom een kale uitvoering een teleurstelling? En zo kaal is het dus niet ik hoor meer dan alleen maar piano dus beter luisteren denk ik. Ik vind dat er te hard en volgens mij heeft niet iedereen de hele cd gehoord, geoordeeld wordt over deze cd (DVD niet gezien die tel ik ff niet mee in de beoordeling). Wat maakt deze cd dus wel de moeite waard?
- prachtige live uitvoeringen van oa Reminder nummers, me dunkt genoeg reden om in ieder geval de cd goed te beluisteren.

avatar van ArnoldusK
Voegt weinig toe aan de vorige edities van de nummers.
Neemt niet weg dat het uiteraard prachtige nummers zijn, an sich.
Toch de DVD maar eens kopen en raten op Moviemeter.