Leo Sayer - All the Best (1993)

Label: Chrysalis

1. The Show Must Go On (2:51)
  2. Giving It All Away (3:53)
  3. One Man Band (3:35)
  4. Long Tall Glasses (I Can Dance) (3:03)
  5. Moonlighting (4:07)
  6. You Make Me Feel Like Dancing (3:38)
  7. When I Need You (4:11)
  8. How Much Love (3:30)
  9. Thunder in My Heart (3:36)
  10. Easy to Love (3:41)
  11. I Can't Stop Lovin' You (Though I Try) (3:30)
  12. Raining in My Heart (3:11)
  13. More Than I Can Say (3:39)
  14. Living in a Fantasy (4:22)
  15. Have You Ever Been in Love (3:48)
  16. Heart (Stop Beating in Time) (4:01)
  17. Orchard Road (4:27)
avatar van Soundtracks
Ik heb deze zelfs nog op lp, en ik herinner me dat ik deze kocht bij een winkel in Yorkshire datzelfde jaar van uitkomst.

Dit is simpelweg een erg vermakelijke compilatie van zijn bekende nummers.
Ik kan bijna concluderen dat deze man goede hits heeft gescoord die inmiddels (op een paar na) vergeten lijken te zijn. Mensen zullen bij I Can't Stop Lovin' You zeker denken dat 't een originele Phil Collins song is. Inderdaad ging het met deze artiest wat bergafwaarts. Vandaar dat ik op Silverbird en Just A Boy na, geen verdere interesse had in de rest van zijn albums. Logisch dat je dan blij bent met een verzamel compilatie. Merendeel van de nummers zijn prima. Met nummers als You Make Me Feel Like Dancing en More Than I Can Say heb ik dan ook weer helemaal niks mee. Zijn beste songs vind ik die van rond 1973 en 74. Ook Orchard Road vind ik een sterke song.
Gewoon leuk om te hebben deze lp.
4,0.