menu

Keyshia Cole - Calling All Hearts (2010)

mijn stem
2,67 (6)
6 stemmen

Verenigde Staten
R&B
Label: Interscope

  1. I Ain't Thru

    met Nicki Minaj

  2. Long Way Down
  3. Tired of Doing Me

    met Tank

  4. If I Fall in Love Again

    met Faith Evans

  5. So Impossible
  6. Sometimes
  7. Take Me Away
  8. What You Do to Me
  9. Last Hangover

    met Timbaland

  10. Thank You

    met Dr. Yvonne Cole

  11. Better Me
zoeken in:
avatar van Angelo
2,0
Net als bij het onlangs nieuw verschenen album van Keri Hilson, geldt ook hier: niet slecht, maar te alledaags om enige indruk te maken. Niets aan de hand R&B-nummers waarvan sommigen best aardig in het gehoor liggen, maar na een aantal luisterbeurten heb ik er alweer genoeg van. Eén van de beste nummers is het nummer met Faith Evans, ‘If I fall in love again’ vanwege de old school vibe. Verder vind ik ‘I ain’t thru’ ondanks de Nicki Minaj feature wel aardig, en datzelfde geldt ook voor ‘Tired of doing me’. Persoonlijke favorieten zijn het nummer met Timbaland, ‘Last hangover’ en –ondanks het feit dat ik niet echt liefhebber ben van ballads– de afsluiter ‘Better me’. De rest is erg matig...

avatar van Emile93
2,5
Niet bepaald bijzonder maar wel iets beter dan gemiddeld.

avatar van MetalMike
Wederom een plaat die voor mij hier en daar een beetje half/half aandoet. Ben geen fan van duetjes, maar de samenwerkingen met Tank en Faith Evans mogen er zijn. En op ballads is ze gewoon werkelijk fenomenaal, daar pakt ze mij helemaal in... wat een stem, wat een vrouw! Take me Away inderdaad, strik erom... ik ben verkocht. Soms word je gewoon verliefd op en door een stem, dat is hier het geval. "What You Do to Me", heerlijk met de sfeer die de instrumenten schetsen, old school.
Ik begrijp de Keri Hilson link. Ook een fenomenale stem, echter daar is het nog meer van alles en nog wat. Hier is gelukkig wel meer een lijn te ontdekken, maar toch... toch blijft het gevoel beklijven dat er veel meer in gezeten had, misschien vaker beluisteren.
Er is ook nog een 14 nummers versie, met een funky "Where Would We" en een fraai "Two Sides To Every Story" waar ook haar verhalende stem te horen is. En ja, ook die is prachtig.
Ik geniet echt van het plaatje... en toch het valt niet helemaal bij me binnen, een gevoel van een gemiste kans. Maar mijn god, wat kan die vrouw zingen...

Gast
geplaatst: vandaag om 19:01 uur

geplaatst: vandaag om 19:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.