Mr. Partridge - Take Away / The Lure of Salvage (1980)

Avant-Garde / Rock
Label: Virgin

1. Commerciality (Signal AD) (3:11)
  2. The Day They Pulled the North Pole Down (3:55)
  3. The Forgotten Language of Light (4:23)
  4. Steam Fist Futurist (3:14)
  5. Shore Leave Ornithology (Another 1950) (5:38)
  6. Cairo (1:56)
  7. The Rotary (3:24)
  8. Madhattan (3:21)
  9. I Sit in the Snow (3:18)
  10. Work Away Tokyo Day (4:09)
  11. New Broom (5:29)
avatar van reptile71
Als je popmuziek verwacht (in de stijl van XTC) kom je van een koude kermis thuis als je dit voor het eerst hoort. Het ligt dus ook wel een beetje aan je insteek. Als je experimentele muziek uit de begin jaren 80 boeiend vindt, dan ga je dit best een interessante plaat vinden. Ik kan daar wel wat mee, gewoon juist omdat het compleet afwijkt van het gangbare. Dit behoort tot de experimentele afdeling van de post-punk-golf. Je bent op doortocht en wandelt even door de wondere wereld van Mr. Partridge, heerlijk toch!