menu

Gnod & White Hills - Gnod Drop Out with White Hills II (2010)

mijn stem
3,96 (12)
12 stemmen

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Rock
Label: Rocket (I)

  1. [Phase I] Bits
  2. [Phase I] Run-A-Round
  3. [Phase I] Streams
  4. [Phase II] the Secret Society of Ants
  5. [Phase II] Spaced Man
  6. [Phase III] Well Hang
  7. [Phase III] Drop Out
  8. [Phase IV] Per Sempre
zoeken in:
avatar van essence
4,0
Best wel goed, maar ik heb liever het 'uit-de-bochten-vliegen' werk van White Hills solo. Deze samenwerking is heel wat rustiger, maar minstens even psychedelisch en spaced out. Ook wat meer krautrockinvloeden hier.
Sowieso is 'Spaced Man' een heerlijke song. En toch 4*

avatar van ElroHirtje
4,0
Ik vind het heerlijk om op deze golven te werken achter laptop, ik hang in mijn werk en het golft bijna automatisch verder.

Met essence wel eens, beide bands kunnen op zichzelf nogal uit de bocht scheuren (en dan wel zo bedoeld), maar deze synergie duwt ze kennelijk binnen de lijnen. Ik vind het zelfs wat lastig om na te gaan wie op deze plaat welke invloed heeft.
Geheel is als ware een implosie. Voor mij op de schaal van intensiteit net zo explosief als wanneer ze op zichzelf staan. Deze plaat heeft derhalve meer dan bestaansrecht.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:44 uur

geplaatst: vandaag om 16:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.