Oneida - Anthem of the Moon (2001)

Label: Jagjaguwar

1. New Head (1:16)
  2. All Arounder (3:29)
  3. Geometry (1:41)
  4. Rose and Licorice (3:05)
  5. Almagest (2:46)
  6. Still Rememberin Hidin in the Stone (6:30)
  7. Dead Worlds (3:44)
  8. People of the North (6:40)
  9. Wooded World (3:12)
  10. Ballad of Impervium (1:30)
  11. To Seed and Flower (1:21)
  12. Double Lock Your Mind (12:14)
avatar van Lukas
itchy schreef:

Tot zijn schande moet de Oneida-man op dit forum bekennen dat hij alles voor Each One Teach One niet kent... ik ga hier maar eens naar op zoek. Secret Wars vind ik een te gekke plaat, als deze in dezelfde lijn ligt ben ik erg benieuwd.
Verder ben ik ook benieuwd wat jij van het nummer Sheets Of Easter op Each One Teach One gaat vinden

Hij is wat mij betreft iets consistenter dan Secret Wars. Daar wordt de psychedelische deken over de muziek bijvoorbeeld doorbroken door een nummer als Wild Horses. Dat is overigens wel het mooiste Built to Spillnummer dat niet door Built to Spill is gemaakt. Maar dat soort momenten hoef je hier dus niet te verwachten