Mario - Turning Point (2004)

R&B
Label: J

1. 18 (3:46)

met Cassidy

2. Let Me Love You (4:09)
  3. Couldn't Say No (3:49)
  4. Boom (4:07)

met Juvenile

5. How Could You (3:56)
  6. Girl I Need (3:44)

met Cham

7. Call the Cops (3:34)
  8. Here I Go Again (3:21)
  9. Nikes Fresh Out the Box (4:31)
  10. Directions (4:11)
  11. Like Me Real Hard (4:50)
  12. Shakedown (3:34)
  13. Let Me Love You [Remix] (4:28)

met Jadakiss en T.I.

14. Whiz * (4:12)
  15. Just a Friend 2002 * (3:37)
  16. C'mon * (3:25)
Namaak Usher. (Slijm Slijm)

Vind ik niet, deze muziek is stukken rustiger als je het mij vraagt.

niet slecht, relaxt en usher is te druk kwa stem gebruik en de beats bij mario zijn van hoger niveau , en f..ck die bitch van een usher

Benninf schreef:

Vind ik niet, deze muziek is stukken rustiger als je het mij vraagt.

Mwah niet stukken. Maar wel wat idd.

Horrorfanaat schreef:

Mwah niet stukken. Maar wel wat idd.

Dan houden we het daarop

0,5
Super, super, super slecht. Als ik het hoort zap ik meteen weg, niet om aan te horen! Ik walg van zijn muziek!

Rockman schreef:

Echt een 0,5* (en dat geef ik aan niet niemand anders die slecht zijn)

Bij het album Mario van Mario zeg je precies hetzelfe. Vind je ze allebei zo slecht? Heb je ze wel allebei geluisterd?

avatar van musicfriek
Ik vraag het me ook ten zeerste af of meneer Rockman ze inderdaad beiden in zijn geheel beluisterd heeft.... Ik geef ook alleen maar cijfers aan albums die ik zelf heb of pas als ik ze helemaal gehoord heb. Als iets niet in mijn genre ligt, dan geef ik zeker geen cijfer.

Rockman schreef:

Echt een 0,5* (en dat geef ik aan niet niemand anders die slecht zijn)

Ben het in grote delen met je eens. Ik vindt het ook niet geweldig om aan te horen. Maar walgelijk is toch anders. (Wel eens Benni Benassi gehoord

Let me love you werd 38 keer per dag op Jim TV en TMF getoond
Zijn dansje bij die clip was wel grappig om te bekijken vond ik.

teutoon
Ah jongens, ken het album niet maar Let me love you is wel een mooi nummer hoor. (een ex R&B liefhebber).

musicfriek schreef:

Hoezo niet? Je kunt best dingen beoordelen buiten je favoriete genres en dan de muziek in het genre zelf ook een factor van betekenis geven in je stem.

Electro_
Ah, Mister OneDayFly himself. Hij was toen ook 'de klapper' van afgelopen TMF Awards. Nooit meer wat van gehoord.

avatar van musicfriek
Deels met je eens. Kijk, ik heb laatst Opgezwolle geluisterd (totaal buiten mijn genre) en vond het 10x niks. Dus heel laag beoordeeld. Dan ga ik natuurlijk niet nog meer albums van dat genre luisteren als ik van tevoren al weet dat ik het niks vind. Er moet wel iets zijn wat ik mooi vind om verder te speuren in bepaalde genres. Nederlandse hiphop is dus echt niet aan mij besteed en zal nooit gebeuren ook.

musicfriek schreef:

Ja dat begrijp ik heel goed. Maar dit is dan weer R&B en weer anders als wrede hiphop. Maar ik heb dus ook OK computer van Radiohead een 1 gegeven. Ik ga nu niet alle Radiohead albums luisteren en allemaal 1en geven, maar ik zal er best nog 1 of 2 gaan luisteren, een aantal keer dan en dan een stem uitbrengen.

avatar van musicfriek
Die had ik ook 1 gegeven (inmiddels 2..), zit met hetzelfe dilemma. Heb The Bends ook al jaar thuis liggen, maar er is iets waardoor ik dat album niet opzet. Zal het toch maar eens doen binnenkort, wie weet vind ik het wel prachtig. Ze hebben zeker wel iets wat mij aanspreekt. En niet door het feit dat zoveel mensen hun zo goed vinden. Maar goed, we gaan beetje off-topic hiero geloof ik..

avatar van Ali Chemicali
Ik vond ooit dat liedje van Let Me Love you leuk, daar schaam ik me nog voor:P

0,5
K'eb hem is gehuurt een paar liekes vielen wel mee maar kweetal nie meer welke ik geef ne 1 .

matoch schreef:

avatar van seanpuffy
Chris-Brown schreef:

ben je soms jelours jij kent hem hij jou niet hahahah
don't mes with Mario

jep don't mess with mario

mario heeft een pracht van een stem

mooi album ,
de remix van let me love you is heel goed
een * 4 *

How Could You 4
een dike *5*

avatar van *San*
1,0
BLEH

avatar van seanpuffy
super album ben hem nu nog is aan het beluisteren. het is wel tijdje geleden maar het blijft direct hangen in je hoofd, super gewoon!

vorige week het ongenoegen gehad dit album in shuffle stand te mogen beluisteren. Deze plaat is als zoveel in dit genre slecht te pruimen. Helaas probeer ik het elke keer weer...

1,5 ster voor de moeite

avatar van WBN
WBN
bende

Chris-Brown
ze new album Go! is te erg kan gewoon niet wachten

PrinCe of R&B Usherr is the King Natuurlijk

Chriss
Redelijk strak albums met genoeg nummers die ik kan blijven luisteren. Maar toch lijkt GO! met beter maar moet die nog gaan checken.