V.O.F. De Kunst - Maandagmorgen 6:30 (1983)

Label: CBS

1. Marjolein (3:35)
  2. 'k Wil Niet Met een Ander Dansen (4:07)
  3. Suzanne (4:41)
  4. 't Voordeel van de Twijfel (3:32)
  5. Pas Goed Op (3:46)
  6. Maandagmorgen 6:30 (4:10)
  7. 1983 (3:26)
  8. Oude Liefde Roest Niet (3:25)
  9. Hoog (3:13)
  10. Japie (2:50)
avatar van Boermetkiespijn
Zoals eerder genoemd: het is allemaal wat simpel. Vooral de muziek is over het algemeen heel vlak. Verder kan de stem van Nol me niet echt bekoren. Verder best een leuke plaat om eens te luisteren! Denk alleen dat hij nog een lange tijd in de kast blijft staan voor ik hem nog eens op zet.

"Suzanne", "Pas Goed Op" en "Oude Liefde Roest Niet" zijn mijn favorieten op deze plaat.
"Japie" heeft ook wel wat, vooral het instrumentale gedeelte vind ik fijn om naar te luisteren, het past perfect bij de tekst. De andere nummers zijn me wat te vlak, te tam...