Di-rect - All Systems Go! (2005)

Label: EMI

1. Hey Boy (3:12)
  2. Hungry for Love (3:57)
  3. Cool Without You (3:23)
  4. Stuck in the Middle (3:03)
  5. 12345 (2:27)
  6. Noir (3:19)
  7. Angel Dust (4:05)
  8. The World's Gone Crazy (2:58)
  9. Sell Your Soul (3:39)
  10. Webcam Girl (2:57)
  11. Blind for You (3:45)

met Wibi Soerjadi

12. Underground Cafe (3:31)
BianQ schreef:
over the moon was echt beter dan deze,, jammer..

Idd... wat is hun niveau gezakt. Dit is gewoon lelijk! Alleen Blind for You, Cool Without You en Angel Dust mogen er zijn. Webcam Girl is gewoon lelijk!

Dan waren hun vorige cd's stukken beter en minder nep. Rock rules, maar op deze cd ff niet

Ik vind Di-rect net zo erg als Good Charlotte, Sum 41 & co.

ik niet

Leuk voor je. Je hebt het wel over 'nep-rock' maar in jou top10 staat ook alleen maar commerciele ''rock'' wat echt niet meer rock is dan Di-rect vind ik.

En ik weet eigenlijk niet waarom ik Di-rect aan het verdedigen ben

Joy
ik ga me er even mee bemoeien

zanger klinkt live zo vals als ome toon met ze hangbuik na een kratje bier, spike is een minimale gitarist en echt niet meer dan dat, wat hij kan kan mening tiener in zijn slaapkamertje ook

drum en bas zijn zo eenvoudig dat daarvoor hetzelfde geld als voor spike

verder zijn alle nummers 13 in dozijn, weinig origineel

dat laatste ding met baas b, dat klinkt best aardig, maar is bijzonder goed afgekeken en zeer slecht gekopieerd van Linkin Park

waar Linkin Park met Chester prima in slaagt, namelijk een krachtig en brutaal stemgeluid en gebruik,recht uit het hart met een strot van zwaar schuurpapier, blijft Tim 14 mijl achter en haalt het bij lange na niet

het zoveelste gekopieerde truukje wat de gemiddelde direct fan niet eens doorziet of wil zien, het zal hen worst zijn

nu kun je ook niet meer verwachten als je fans hebt van 8 tot 16 en her en der een verloren zoon of dochter van 20 die het nog ff niet helemaal heeft begrepen

het is al met al te slecht voor woorden en er staan in nederland muziekland in menig achteraf schuurtje hele pallets bands klaar die het 10 keer beter zouden kunnen maar zich terecht niet voor het commerciele wagentje laten spannen om zich uit te laten buiten

avatar van gemaster
Ik zou me maar wat graag voor het commerciele wagentje laten spannen als me dat veel geld opleverde. Helaas kwam van de week zanger Tim bij mij kastjes halen met zijn idioot grote Di-rect bus. En de kwaliteit is bij Leen Bakker nou weer niet zo goed dat wij de welgestelde mensen tot klant kunnen rekenen.

Overigens stond ik op het punt hem te zeggen dat zijn muziek helemaal ruk was, maar dat vond ik niet helemaal eerlijk. Voor de doelgroep is dit best leuke muziek. Bovendien hebben ze niet de pretenties die een Kane bijvoorbeeld wel heeft.

avatar van HaWe
@ Dazzled Kid : Waarschijnlijk vind jij dat ja... want Linkin Park, GC e.d is echt wel anders dan Di-rect! En wil jij Nou En commercieel noemen? dat is het dus niet! Relient K? idem dito...

Di-rect is gewoon niet super goed en hebben ook niet de intenties om op een veel hoger niveau te gaan spelen. Sowieso... wat noem jij dan wel 'geen-commerciele-rock'?

Mojo Pin
Leuke muziek voor 13-jarige pubermeisjes dit.

avatar van HaWe
Dat bedoel ik... en GC, Linkin Park e.d. is geen leuke muziek voor 13-jarige pubermeisjes...

avatar van Snappy
Een vergelijking van niks. Overigens ben ik het eens met de uitspraak van Mojo Pin.

avatar van HaWe
Ja dan moet je ff iets naar boven kijken, waar iemand anders beweerde dat het dezelfde muziek was... :S

Joy
gemaster schreef:

-naja, zo lul je je uit ieder commentaar, iedere muziek, hoe slecht ook, heeft wel een doelgroep

of een direct blij is met die 13 jarige doelgroep?

ik denk dat zolang het geld binnestroomt daar geen sedconde van wakker wordt gelegen, en dat heet:

voor het commerciele wagentje laten spannen

miemand is ongevoelig voor geld, maar bij sommige bands ruikt het alleen maar naar geld en wordt er niet eens moeite gedaan een fatsoenlijk produkt af te leveren

naja, er zijn altijd debielen die de grootste commerciele rotzooi kopen, en ik denk, think for yourself!

ik vind het nogal eentonig en commercieel..,maar dat kan ook aan mij liggen

Webcam Girl is echt een vreselijk nummer Al vind ik Blind For You en Cool Without You wel weer ijzersterk Beetje afwisselende cd dus

avatar van Bighead
He Eddie, Ik heb ze gister live gezien...en het was inderdaad niet echt slecht. De eerste rijen waren bezet door gillende pubermeisjes. Dat is op zich al een grappig tafereel.
Of Spike een goede gitarist is, kan ik moeilijk beoordelen. Hij is wel de enige in de band met een beetje rock'n roll uitstraling en een beetje charisma. De rest van het spel was wel ok. Het was leuk om te zien dat ze er lol aan hebben, althans drie van de vier. Die bassist was het liefst onder de vloer gekropen om daar verder te spelen.
Maar goed, als deze heren er in slagen om wat rock'n roll te gieten in de harten van jonge dames en heren, dan zijn ze goed bezig

Johnny Depp <3
Hungry For Love en Cool Without You zijn nog wel de 2 leukste nummers... enne HaWe, ik ben nou net effe super fan van Linkin Park en ik ben 12.. dusseh, das gewoon een kwestie van smaak... want aan de andere kant staat het zwanenmeer van tschajkovski ook altijd op mijn mp3-speler... maarja, Di-rect vind ik gewoon een gave band, maar de stem van tim begint me na een tijdje wel een beetje te vervelen...

Toen ik een 13 jarig pubermeisje was (niet zo heel lang geleden dus) vond ik di-rect niks aan, maar juist Linkin Park leuk. Vind nu nog steeds weinig aan di-rect alleen blind for you is wel mooi.

Di-rect is zeker maar een matig bandje.. Ik ben het wel met Joy eens.. Met geld kun je veel bereiken, en er is nou eenmaal een bepaalde bevolkingslaag die Frans Bauer, Jantje Smit, Di-rect, Kane helemaal geweldig vinden.. heeft helemaal niks meer met niveau te maken.. Gewoon veel en slim promoten..

Ik denk dat er genoeg bands zijn die het beter kunnen, al vind ik Di-rect niet helemaal slecht.. Ze kunnen wel vrij goed muziek maken, maar de aandacht die ze krijgen is natuurlijk belachelijk onverdiend.. Maar goed, roem en goede muziek gaat al lang niet meer hand in hand... Veel geld en roem gaat wel hand in hand..

Dazzled Kid schreef:

Ho, Guns N' Roses is 10x beter dan Di-Rect. Niet dat ik het trouwens eens ben met de rest van zijn top 10, maargoed.

buddy
Ongelooflijk! Wat een volk hier zeg. Als je het niks vind prima. Maar het lijkt wel dat niemand het mooi mag vinden hier. Ik ben zelf fan van bands als QOTSA, Placebo, AC/DC, SRV en veel blues. Heeft totaal niks met Di-rect of Kane te maken, maar ik kan het wel waarderen. Ben er geen fan van. Heb er ook geen platen van. Maar dat het allemaal ZO SLECHT is? Kom op jongens. Zitten jullie nou jezelf niet gewoon voor de gek te houden? Je vind het goed of slecht, maar om nou meteen over kleuters en dat soort toestanden te gaan roepen is echt zwaar overdreven....maar jah echt Nederlands he.

avatar van Phoebe318
Geweldig gewoon!
''Hungry for Love'' is vooral mooi!
Niks mis met deze cd!

*5.0

Nee, dit vind ik dan weer niets. Dit klinkt mij te blij en poppy, en de band is mijns inziens met deze cd weer terug bij af. De nummers klinken pretentieloos, en dat is geen probleem, maar zijn daarnaast bovenal ook vlak en saai. Nummers als Webcam Girl, wat moet ik daar nou mee? Blind for You met Wibi vind ik dan wel erg fijn klinken. Mede daardoor toch nog 2,5*. Het wil niet zeggen dat het nu klaar is met Di-Rect, ik denk zeker dat er nog veel rek zit in deze groep, als ze nu volwassen worden. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het nieuwe album.

avatar van xrockerx
deze band valt in het genre: muzikal (Nederlandse) Aids samen met droeftoeters als kane, anouk en van Velzen

ElsenaarMetal
Joy schreef:
ik ga me er even mee bemoeien

Excuseer maar Tim kan zuper zingen live, geen gezeur over mogelijk.

overigens vind ik deze Cd slechter dan hun vorige album, dat is jammer want ik zag Di-rect groeien. een 3