DJ Mad Dog - A Night of Madness E.P. (2011)

Italiƫ
Dance
Label: Traxtorm

1. A Night of Madness
  2. B.O.B.
avatar van Hellblazer
Previews:

A Night Of Madness klinkt goed afgaande op de preview. Energiek en ik kan er wel een anthem in vinden. Goede melodie ook.
B.O.B. is ook wel een lekkere track die het vooral van de melodie moet hebben. De break heeft een Bob Marley sample geloof ik en dat is wel apart, hoor je nooit.
20 Maart wordt het nieuwe album van Mad Dog evenals gepresenteerd.

avatar van Hellblazer
Ik blijf bij mijn mening na het horen van de volledige tracks (van de CD). Alleen A Night Of Madness vind ik wel een vreemde opbouw hebben voor mainstream hardcore. Het nummer begint eigenlijk in het gedeelte dat de break voor de climax is in de meeste tracks. Het nummer barst dus al snel los en daarna wordt het al afgebouwd. Desalnietemin een degelijke track met een goede melodie en een prima (geen bijzondere) kick.

B.O.B. opent met een sample van Bob Marley. Daarna introduceert de melodie zich en gaat het nummer los. Het nummer wordt daarna weer afgebouwd.
Prima EP, maar ik miste bij A Night Of Madness wel een beetje een degelijke intro.

3.5*

avatar van Joeri_000
Lekkere track die night of madness , maar idd wat vreemd , het is net of die al in een mix zit zeg maar , zo zou ik het , het beste kunnen omschrijven .... Maar knalt goed, intense melodie ..

avatar van Joeri_000
korte Voicesamples uit BOB zijn van System of a Down's Chic 'N' Stu