Café Del Mar, Vol. 7 (2000)

Alternatieve titel: Volumen Siete

Electronic
Label: Manifesto

1. Lux - Northern Lights (5:34)
  2. Afterlife - Breather 2000 [Arithunda Mix] (6:05)
  3. Moby - Whispering Wind (6:08)
  4. Deep en Wide - Easy Rider (4:57)
  5. Bush - Letting the Cables Sleep [The N.O.W. Remix] (5:26)
  6. UKO - Sunbeams (4:24)
  7. Aromabar - Winter Pagent (4:00)
  8. Bedrock - Beautiful Strange (6:20)
  9. A New Funky Generation - One More Try (4:13)

met Joy Rose

10. Bent - Swollen (6:49)
  11. Underwolves - 68 Moves (3:46)
  12. Oystein Sevag en Lakki Patey - Cahuita (4:55)
  13. Slow Pulse - Riva (4:57)

met Cathy Battistessa

avatar van blur8
De serie loop een beetje naar z'n eind toe.
Geen compilatie meer van Jose Padilla, maar ene Bruno (nooit van gehoord). Als loungemuzak is de bijdrage van Afterlife, D&W, NFG, Lux en UKO goed beluisterbaar.
Voor een echt goede Cafe Del Mare is Volume 5 aan te raden.

Kadafi
Dit is voor mij zonder twijfel de beste uit de café del mar serie.

Nummer 1: Lux - Northern Lights is gelijk het beste nummer.

Dan ook nog nrs. 4 / 5 / 8 / 10 die me zeer aanspreken

avatar van lauradance
Er ging vanalles mis blijkbaar.
Ik zei dus dat ik dit hele mooie muziek vind maar op een gegeven moment moet het wel af en dan moet er iets op met wat meer pit erin.

avatar van Raggie
ook weer een fijn album, al is deel 8 beter!

avatar van RogerV
Beautiful strange is wel het prachtige hoogtepunt van dit album.

avatar van iggy
Een van de betere lounge muziek die ik ken. En niet dat mijn kennis in deze muziek groot is verre van dat zelfs. Ik vind er vaak ook niet al te veel aan. Maar deze del mar vind ik dan weer prima te pruimen. Lekker draaien tijdens de zonsondergang in mijn tuin. Het eerste ultra koude biertje opentrekken en me in mijn luierstoel nestelen. Altijd al mijn favoriete gedeelte van de dag ha. Er staan prima nummers op. Lekkere mooie relaxte dromerige sfeer. Naa niks mis mee. Er staan een drietal mindere op. De rest is gewoon af.

Heb meerdere van de serie cafe del mar beluisterd maar deze blijft mijn favoriet.

avatar van Sfeermaker
M'n favoriete Café Del Mar! Met als beste nummers:

1.Lux - Northern Lights (5:34)
4.Deep en Wide - Easy Rider (4:57)
5.Bush - Letting the Cables Sleep [N.O.W. remix] (5:26)
7.Aromabar - Winter Pagent (4:00)
8.Bedrock - Beautiful Strange (6:20)

avatar van Droid
The N.O.W. Remix van Letting the Cables Sleep is één van de allerbeste remixes die ik ooit gehoord heb. Wonderschoon.