Uriah Heep - Into the Wild (2011)

Label: Frontiers

1. Nail on the Head (4:15)
  2. I Can See You (4:13)
  3. Into the Wild (4:20)
  4. Money Talk (4:44)
  5. I'm Ready (4:14)
  6. Trail of Diamonds (6:28)
  7. Southern Star (4:26)
  8. Believe (5:09)
  9. Lost (4:51)
  10. T-bird Angel (4:01)
  11. Kiss of Freedom (6:13)
  12. Hard Way to Learn * (5:25)
avatar van freakey
Ozric Spacefolk schreef:
Nee. Maar ik kom wel vaker bij oude bandjes, die nog steeds cds maken (van Queensryche t/m Marillion) reacties tegen van mensen die klagen over de line-up van de band, of dat de platen van vroeger veel beter zijn.

So-be-it. Ik vind Salisbury en Demons and Wizards ook beter. Maar los daarvan vind ik de jaren 90 Heep prima genietbaar, al zit er geen enkel origineel lid meer in.

Mee eens hoor, alleen dan wel beoordelen op de muziek en juist NIET omdat de naam vroeger goed gepresteerd heeft... en ik vind deze nieuwe Heep een erg doorsnee 13 in dozijn hardrock plaatje dat ik nooit zou hebben gecheckt als er geen Uriah Heep op had gestaan...