Café del Mar, Vol. 6 (1999)

Electronic
Label: Mercury

1. Talvin Singh - Traveller [Kid Loco Mix] (5:51)
  2. Afterlife - Dub in Ya Mind (5:14)
  3. A New Funky Generation - The Messenger (3:48)
  4. Dzihan & Kamien - Homebase (7:15)
  5. Mandalay - Beautiful (4:35)
  6. Humate - Bedrock (7:02)
  7. Endorphin - Satie 1 (3:08)
  8. Nitin Sawhney - Homelands (5:59)
  9. Rae & Christian - A Distant Invitation (5:15)
  10. Bugge Wesseltoft - Existence (7:03)
  11. Paco Fernandez - Oh Home (4:23)
  12. Marc Collin - Les Kid Nappeurs (4:12)
  13. José Padilla - Adios Ayer (5:35)
  14. Moonrock - Ill Street Blues (3:46)
  15. Dusty Springfield - The Look of Love (3:59)
avatar van coolaid
Beter dan Volume 5!

avatar van blur8
Voor mijn gehoor niet beter, wel gelijkwaardig. Vrijwel constant hoog niveau lounge-muziek, op 8,9,10, en 14 na. Die hobbelen m.i. wat doelloos door. Andere tracks zijn echte lounge klasiekers: Satie & Dusty ! .Toch draai draai ik nr. 5 liefer dan 6 .

avatar van Raggie
De tracks van Mandalay en José Padilla zijn heerlijk om bij weg te dromen en ik was aangenaam verrast door Dusty Springfield als laatste track!

avatar van Saldek
Ik was een beetje van de wereld zeg maar toen ik hiermee kennis maakte met Cafe Del Mar. en zweefde dan ook maar direct naar een ander universum. Dit is zúlk ontspannen muziek........
eigenlijk vind ik (zover mij bekend) het meeste van CDM alle wel van gelijkwaardig nivo. Echt ernaar luisteren doe ik niet. Ik moet er echt voor in de mood zijn zeg maar. En dat geldt voor al de werken.
Klasse dus.
moeilijk om het een cijfer te geven omdat ik het als wat globale muziek beschouw, maar toch......4*