Hollywood Undead - American Tragedy (2011)

Rock / Hip-Hop
Label: A&M

1. Been to Hell (3:23)
  2. Apologize (3:27)
  3. Comin' in Hot (3:43)
  4. My Town (3:36)
  5. I Don't Wanna Die (3:59)
  6. Hear Me Now (3:34)
  7. Gangsta Sexy (3:54)
  8. Glory (3:34)
  9. Lights Out (3:51)
  10. Coming Back Down (3:23)
  11. Bullet (3:18)
  12. Levitate (3:24)
  13. Pour Me (4:03)
  14. Tendencies (3:32)
  15. Mother Murder * (4:10)
  16. Lump Your Head * (3:37)
  17. Le Deux * (3:45)
  18. S.C.A.V.A. * (4:04)
  19. Street Dreams *
  20. Comin' in Hot [Instrumental] *
  21. Apologize [Instrumental] *
nu 2 dagen binnen en vind het echt super vet. ik vind de muziek leuk en hun teksten goed. ik kan het hele album makkelijk helemaal af luisteren. drm 4,5 sterren

Grungehead
Dit soort muziek zet ik op als ik op de WC zit fzo, echt bout muziek

Bramhead
Ik luister nu sinds een weekje naar American Tragedy, vind het nog lastig om er over te oordelen. Tot nu toe kan ik niet echt zeggen dat ik het album net zo geweldig vind als Swan Songs, maar goed, nog even wennen aan de nummers misschien.

Pour Me, S.C.A.V.A. en Sweet Dreams vind ik tot nu toe de beste nummers.

avatar van JustMike
Grungehead schreef:
Dit soort muziek zet ik op als ik op de WC zit fzo, echt bout muziek

wat een nutteloze opmerking

avatar van james_cameron
Gladde, weinig overtuigende mengeling van hip hop en belegen nu metal. Het luistert allemaal makkelijk weg, mede door de gelikte produktie en catchy refreintjes, maar inhoudelijk is het allemaal erg dun en nepperig. Dus ongeveer hetzelfde als het vorige album, Swan Songs.

Achteruitgang, jammer...