The Cranberries - To the Faithful Departed (1996)

Ierland
Label: Island

1. Hollywood (5:07)
  2. Salvation (2:24)
  3. When You're Gone (4:56)
  4. Free to Decide (4:24)
  5. War Child (3:50)
  6. Forever Yellow Skies (4:09)
  7. The Rebels (3:20)
  8. Intermission * (2:08)
  9. I Just Shot John Lennon (2:41)
  10. Electric Blue (4:51)
  11. I'm Still Remembering (4:49)
  12. Will You Remember? (2:49)
  13. Joe (3:22)
  14. Cordell * (3:41)
  15. Bosnia (5:37)
  16. The Picture I View * (2:28)
  17. Luciano Pavarotti en Dolores O'Riordan - Ave Maria [Live] * (4:13)
  18. Go Your Own Way * (4:03)
  19. Dolores O'Riordan - God Be with You * (3:34)
avatar van Lukas
Waarom wordt deze plaat door mensen die No Need to Argue waarderen zo vaak de grond in gepraat? Zo ver liggen ze toch ook weer niet uit elkaar naar mijn mening. Ik was hier voorheen maar nooit aan begonnen, maar ik vind hem eigenlijk niet echt minder. Natuurljk gaat Dolores af en toe een beetje op de zenuwen werken, maar het doo-doo-doo aha-aha-aha-aha ligt volgens mij op de voorganger minstens zo hoog. Ik snap dat mensen een grafhekel hebben aan dit naar mijn mening ook niet veel meer dan aardige bandje, maar wat maakt dit zo veel verschrikkelijker dan No Need to Argue. (Krappe) 3.5*, vooral voor When You're Gone en Electric Blue.