Lemar - Time to Grow (2005)

R&B
Label: RCA

1. Soulman (4:11)
  2. It Don't Get Better Than This (3:35)
  3. I Don't Mind That (3:37)
  4. What If (3:43)
  5. Call Me Daddy (3:43)
  6. If There's Any Justice (3:49)
  7. Don't Give It Up (3:20)
  8. Time to Grow (4:28)
  9. Complicated Cupid (3:34)
  10. Maybe Just Maybe (3:22)
  11. Feels Right (3:18)
  12. All I Ever Do / My Boo, Pt. 2 (4:09)
  13. I Believe in a Thing Called Love * (3:36)
avatar van miak
"If there's any justice" klink heel lekker! Lekkere RnB, en niet van die Amerikaanse shit... K ga niet stemmen op het album, want dat heb ik nog niet gehoord... Maar als ik alleen die single een punt mocht geven, dan is het wel een 4

Goreng
True, dat nummer is inderdaad echt lekker, maar het is zeker niet het beste nummer. Toen ik dit album voor het eerst luisterde dacht ik bij me zelf Lemar heeft het weer geflikt een prachtig lekker soulfull album!

avatar van Discoverme
Album 1 vond ik beter, maar dit is ook gewoon een blijvertje.

Soulman is erg soulful (hoe kan het ook anders) en de cover, van twee nummers door elkaar gemixt (I believe in a thing & What's going in) is erg bijzonder..

avatar van jowietje
Er is al een nieuw album "The truth about love"

avatar van jordybeukeboom
Met de single It's Not That Easy, inmiddels genoteerd in de Britse top-10

avatar van Reijersen
Beter als het debuut, dit album. Vooral vocaal is Lemar hier een stuk constanter en overall prettiger. Muzikaal stelt het zoals te verwachte niet veel voor, maar luistert allemaal wel aardig lekker weg.

RedLightCityBoy
If There's Any Justice vondt ik altijd echt een lekker nummer.
Verwacht wel wat van zijn opkomende album.