Skindred - Union Black (2011)

Metal / Reggae

6. Guntalk (4:01)
  7. Own You (3:32)
  8. Make Your Mark (3:41)
  9. Get It Now (4:58)
  10. Bad Man Ah Bad Man (3:31)
  11. Death to All Spies (5:05)
  12. Game Over (4:09)
Ik weet niet, maar blijf het gewoon lekkere muziek vinden dat deze mannen maken. Het 'ragga metal' aspect is bij dit album niet zo sterk aanwezig als voorheen, maar de algehele sound spreekt me wel aan. Benji vind ik sowieso awesome, en instrumenteel is het verder ook goed te pruimen.

Heb album pas een paar keer geluisterd, maar vind het tot nu toe toch wel een 4 waard.

Game Over ragt wel lekkar hoor :>

ElsenaarMetal
Erg lekkere CD, de vierde alweer van de mannen van Skindred, Zoals Murk al aangaf, het Ragga aspect is minder aanwezig, maar dit mag de pret niet drukken, kan zo gauw geen nummer bedenken waar ik niet naar kan luisteren. Erg goede plaat

ps. Ik vind het een zeer coole cover (H)

avatar van james_cameron
De stijl van de band, een mengeling van raggamuffin en metal, blijft aanstekelijk, maar de formule raakt hier wel een beetje uitgewerkt. Het songmateriaal is niet bepaald geweldig en qua produktie leunt de band hier teveel op allerlei electronische effecten, waardoor men steeds verder verwijderd raakt van het geluid dat Skindred nu juist zo leuk maakt. Beste track is opener Warning.

Zeer matige CD. Voorgangers vond ik wel goed tot aardig, maar het wordt me nu net allemaal te kinderachtig. Misschien komt het ook wel door mijn leeftijd.