Soundgarden - A-Sides (1997)

Label: A&M

1. Nothing to Say (4:00)
  2. Flower (3:31)
  3. Loud Love (4:59)
  4. Hands All Over (6:04)
  5. Get on the Snake (3:47)
  6. Jesus Christ Pose (5:55)
  7. Outshined (5:14)
  8. Rusty Cage (4:30)
  9. Spoonman (4:10)
  10. The Day I Tried to Live (5:23)
  11. Black Hole Sun (5:22)
  12. Fell on Black Days (4:44)
  13. Pretty Noose (4:15)
  14. Burden in My Hand (4:54)
  15. Blow Up the Outside World (5:50)
  16. Ty Cobb (3:11)
  17. Bleed Together (3:51)
Ik mag verzamelaars dan wel zo zo vinden, dit is toch een puik plaatje met ijzersterke grunge/rock.
Het blijkt dat de heren zeer goede nummers op single gezet hebben.
Zoals een beetje bij alle Soundgarden albums vind ik het een hele ruk om alles achter elkaar te luisteren, maar als in de I-Pod shuffle Soundgarden nummers voorbij komen kan ik dat altijd erg waarderen.

bij mij hetzelfde, het is voor mij ook een grote opdracht om naar de gehele albums te luisteren , daarbij vind ik veele nummers ook niet zo goed , daarom vind ik dit wel een leuk alternatief maar zoals je zegt, het is inderdaad moeilijk er 1u19 minuten te blijven luisteren.

Heerlijk rock album. Jammer dat zo weinig mensen hier maar naar luisteren. Het is toch een behoorlijk vet album.

avatar van marco straaten
fantastische verzamelaar en wat een dijk van een stem heeft die Chris Cornell

Schitterende verzamelaar van een der beste grungegroepen.
Cornell is hier -hoewel zijn ander werk ook gezien mag worden- gewoon op zijn best.
De nummers staan chronologisch gerangschikt, niet?
Het begint vrij stevig met 'Nothing To Say', 'Loud Love', 'Get on The Snake' en natuurlijk 'Jesus Christ Pose'...
Stuk voor stuk vette rocksongs.
Onmisbaar in mijn CD-verzameling deze!

PriestMaiden
Geweldige verzamelaar.

avatar van Funky Bookie
Wat je ook van verzamelaars vindt, dit is gewoon een heerlijke plaat met fantastische muziek. Dit blijft 1 van mijn favoriete bands van de jaren 90.