The Prodigy - World's on Fire (2011)

Alternatieve titel: Live

Dance
Label: Take Me to the Hospital

1. Intro (0:32)
  2. Breathe (5:02)
  3. Omen (3:48)
  4. Colours (4:06)
  5. Thunder (2:51)
  6. Warrior's Dance (4:56)
  7. Firestarter (4:39)
  8. Run with the Wolves (4:23)
  9. Weather Experience (3:57)
  10. Voodoo People (3:45)
  11. Omen Reprise (1:21)
  12. Invaders Must Die (3:45)
  13. Smack My Bitch Up (5:04)
  14. Take Me to the Hospital (4:08)
  15. Everybody in the Place (3:16)
  16. Their Law (5:28)
  17. Out of Space (4:32)
avatar van Darkzone
Ja, zitten we hier nu op te wachten? Ik verwacht een grote bak met herrie van begin tot eind waar de nummers qua intensiteit erg op elkaar zullen lijken. Logisch dat er veel nummers van hun laatste album voorbij komen, waarbij ikzelf meer tracks van andere albums zou zien.

Even afwachten nog.

avatar van DikkeDarm
Niet zeuren, gewoon wat je kan verwachten van een optreden van Prodigy. Stampen met die zooi !!! Ik vind het bij tijd en wijlen gewoon lekker....wel eens bij een concertje geweest van deze gasten? Het is een soort Rammstein maar dan anders...

avatar van Jordipordie
Gewoon de DVD nemen. Daar zie je de juiste energie! Heb ze zelf in de HMH gezien en dat was gewoon one big party!

4 sterren voor de DVD

avatar van Darkzone
Het klinkt wel heel erg gemakkelijk de manier waarop The Prodigy live zijn kunsten vertoont op deze cd. Gewoon de instrumentale versies van de songs afspelen en er live overheen zingen. En dat allemaal in de hoogste versnelling. Ik hoor liever de nummers in hun studio/single versie op de albums of als verzameling.

avatar van FunkStarr
Dit zijn natuurlijk wel de nummers die live het beste uit de verf komen, ik mis alleen No Good en Spitfire.

avatar van Shelter
live shows van the Prodigy op CD zijn heel anders dan wanneer je er zelf staat.
Ik had ze gezien in 94 op Lowlands en het was een groot spectakel, echt geweldig.
Waarom No Good niet gekozen is, is me een raadsel...die track is echt super!

avatar van FunkStarr
Erg vreemd inderdaad dat die er niet tussen staat die mis ik ook echt. Deze cd komt echter nog wel het dichtst in de buurt qua beleving van het optreden in vergelijking met anderen. Maar er echt zelf bij zijn is inderdaad gewoon anders. Ik ben bij meerdere optredens van deze gasten geweest, maar allemaal na 2000 geloof ik. 94 wow, daar had ik ook wel willen zijn... maar was toen nog net iets te jong Trouwens, welke track ik ook nog mis, World's on Fire? Het album heet World's on Fire, maar het nummer zelf staat er niet op, erg vreemd.

avatar van Johnny Marr
Prachtige live cd van The Prodigy met als ultieme hoogtepunt een schitterende versie van Their Law.
Het gemiddelde hier is echt veel te laag!