Hüsker Dü - Eight Miles High - Makes No Sense at All (1985)

Rock / Punk
Label: SST

1. Eight Miles High (3:56)
  2. Masochism World [Live] (2:54)
  3. Makes No Sense at All (2:42)
  4. Love Is All Around (1:47)
avatar van BoyOnHeavenHill
De Hüskers coveren de beroemde klassieker op zodanige wijze dat het geheel en al hun eigen nummer wordt, vol overstuurde zang, knetterende gitaren en "breakneck speed" -- en toch heb ik het gevoel dat de Byrds het indertijd misschien ook wel zo gedaan zouden hebben als die stijl toen had bestaan. Briljant.

Wat de overige nummers betreft, Masochism world stelt niet zoveel voor, Makes no sense at all stamt van Flip your wig, en Love is all around is een sterk powernummer van Bob Mould à la Green eyes en een aanwinst voor de HD-collectie.

avatar van BoyOnHeavenHill
Edit : Masochism world komt natuurlijk van Zen arcade.