Royce da 5'9" - Success Is Certain (2011)

Label: Gracie

10. My Own Planet

met Joe Budden

11. I've Been Up I've Been Down
avatar van Rhythm & Poetry
Na het voor mij succesvolle Bad Meets Evil hoop ik dat Royce nu ook zijn eerste fatsoenlijke soloplaat gaat droppen. Second Place vind ik in ieder geval al een erg dope track, maar mijn versie kent geen bijdrage van Method Man en Raekwon (alleen cuts waarop je ze hoort).

avatar van UmindC
Ik ben hier na Slaughterhouse en Bad Meets Evil ook zeer benieuwd naar. Ik ken enkel Writers Block, en die vind ik alvast erg goed.

Harco
Rhythm & Poetry schreef:

Dan verwijder ik ze; Wikipedia vermeldde ze.

avatar van Rhythm & Poetry
Wel tof dat Adje Donis op de plaat staat. Streetknowledge.

avatar van bennerd
Dit zie ik erg zitten.

avatar van J.M.
Dit wordt hopelijk hét album van 2011. Royce is één van me favo mc's mits hij dope beats krijgt. De gelekte tracks klinken allemaal top. Hoop op 4,5*.

avatar van GijsV
Wordt deze niet uitgegeven door Shady Records??

Nee.

avatar van Delars
Volgens Royce zijn twitter klopte deze tracklist niet en was hij niet officieel.

avatar van UmindC
Amazon heeft hem bevestigd, zij hebben het vel vaak bij het rechte eind.

avatar van MJ_DA_MAN
Ja, alleen als het om MP3's gaat, maar wanneer ze enkel een tracklist geven (zonder previews dus) klopt het de helft van de tijd niet.

avatar van Delars
Inderdaad, ik zocht al Royce zijn tweet maar kan hem niet meer vinden.

Where My Money

Writers Block

My Own Planet

Second Place

Al vier tracks op het net te vinden dus.
Ze zijn ook al oud.

avatar van Game
Dit is ook een tussendoortje: het laatste independent album van Royce. Eind volgend jaar moet zijn officiële Shady debuut uitkomen. De nummers hierop zijn wel recent, dus ik verwacht ik er veel van, zeker na Royce zijn sterke aandeel op de Bad Meets Evil EP.

Royce heeft trouwens wel sterke soloplaten afgeleverd! Death Is Certain is zijn beste werk, Street Hop vond ik ook gewoon goed.

avatar van Game
Volgens Wikipedia is Merry Go Round geproduceerd door Eminem. Ben benieuwd, eindelijk weer eens een recente beat van hem

avatar van TheLegacy
Legendary is inmiddels ook gelekt

avatar van René.
Ik ben heel benieuwd.

avatar van thgryda
Rhythm & Poetry schreef:

Ook de reden waarom ik uitkijk naar deze, ik vond street hop en rock city erg zwakke platen. Ik moet wel zeggen dat ik death is certain nooit gechecked heb, en dat is blijkbaar zijn beste plaat... Deze maar eens checken... Al vind ik het al kut dat er weer een track opstaat met travis barker en de uitleg van game doet me al vermoeden dat dit niks wordt.

avatar van Rhythm & Poetry
Hell: The Sequel kenmerkte zich nog door haar enorme kracht, Succes Is Certain is krachteloos. Royce rapt erg gemakkelijk, maar doet niks bijzonders. Het is te veel op de automatische piloot. Ook de beats zijn niet dermate bijzonder en er is eigenlijk geen enkele track (nou vooruit Writers Block) waarop het niveau echt hoog ligt. Dit album is niet heel onaardig, maar ook niet heel veel meer dan middelmaat.

avatar van Delars
Jammer dat hij zingt op I Aint Coming Down.
Album is minder als ik verwacht had, veel minder.

avatar van thgryda
Zoals verwacht erg matig, paar leuke nummers zoals writers block, security en second place. Voor de rest erg saai

avatar van Flipm0de
Ben benieuwd, na de eerste reacties is mijn verwachting niet zo hoog meer. Ondanks zijn torenhoge talent als MC, laat hij het vaak afweten op albums.

avatar van Delars
Merry Go Round is wel vernietigend zeg.

Rene1979
Delars schreef:
Merry Go Round is wel vernietigend zeg.

Zeg dat wel.. Damn wat is die track hard.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind dat nummer zo ongelofelijk kut.

avatar van Nr.4
Had er weinig van verwacht en het is ook idd niet best. Merry go Round en Second Place zijn nice, verder heel matige beats. Zelfs op zijn beste werk (Slaughterhouse en solo Death is Certain) heeft ie daar last van gehad, jammer van zo'n goede mc. Sowieso m'n geld niet waard deze plaat en ga 'm ook niet vaak genoeg luisteren om op te stemmen.

Rhythm & Poetry schreef:
Ik vind dat nummer zo ongelofelijk kut.

Hoezo dat? Gewoon een goede beat van Eminem en het is Royce zijn beste prestatie op het hele album.

avatar van Anne Maaike
Wat een tegenvaller is dit zeg. Na Bad Meets Evil had ik veel meer verwacht. Ik ben het met R&P eens. Dit album mist de kracht en het enthousiasme in de raps. Terwijl die op het Bad Meets Evil album wel duidelijk te horen zijn. Het klinkt allemaal alsof Royce er geen zin in heeft. Dit heeft invloed op het gehele album en dat is jammer.

Mr_White
Teleurstellend. Zwakke producties en Royce klinkt alsof hij amper interesse heeft om te rappen.

avatar van Mr. Motchok
is dat nou echt de adonis die ik meen dat ie is.
die amsterdamse rapper?