Tech N9ne - All 6's and 7's (2011)

Label: Strange

1. The Pledge (0:42)
  2. Technicians (3:52)
  3. Military (Skit) (0:21)
  4. Am I a Psycho? (4:04)

met B.o.B en Hopsin

5. He’s a Mental Giant (3:54)
  6. Worldwide Choppers (5:26)

met Busta Rhymes, Ceza, D-Loc, JL, Twista, Twisted Insane, Uso en Yelawolf

7. We Miss You Man (Skit) (0:46)
  8. I Love Music (3:46)

met Kendrick Lamar en Oobergeek

9. Strangeland (3:35)
  10. Call from Richie (Skit) (0:34)
  11. The Boogieman (3:51)

met First Degree the D.E. en Stokley

12. Cult Leader (4:46)

met Liz Suwandi

13. Call from KC Poet Camile (Skit) (0:59)
  14. Fuck Food (4:55)

met Krizz Kaliko, Lil' Wayne en T-Pain

15. Overtime (3:00)

met Stevie Stone

16. Pornographic (3:52)

met E-40, Krizz Kaliko en Snoop Dogg

17. You Owe Like Pookie (3:28)

met Jay Rock en Kutt Calhoun

18. Delusional (4:12)

met Nikkiya

19. So Lonely (3:53)

met Blind Fury en Mackenzie O'Guin

20. If I Could (3:27)

met Chino Moreno

21. Angry Caller (Skit) (0:20)
  22. Love Me Tomorrow (3:43)

met Big Scoob

23. Mama Nem (4:22)
  24. Promiseland (4:41)

met Nikkiya

25. F.A.N.S. (Forever Accepting N9ne's Soul ) * (5:09)
  26. Face Paint * (3:21)
  27. Give It Up * (5:08)

met Lebowski en Ces Cru

28. Rock & Roll Nigga * (4:08)
  29. Eenie Meanie Miny Ho * (3:38)

met Krizz Kaliko en Wide Frame

30. This Is Hiphop * (3:41)

met Brotha Lynch Hung

31. Ya Killin Me * (3:21)

met Pill

avatar van bennerd
Haters. Fuck Food is gewoon een degelijk nummer, alleen jammer dat Weezy niet net iets sneller flowt in plaats van iedere mogelijke vorm van tempo af te breken.

avatar van Rhythm & Poetry
Fuck Food is dope, op het gezang van T-Pain na.

avatar van 'State Of Mind'
ik ben een wayne fan bij vlagen, maar dit is echt een weak wayne

avatar van Delars
True.

avatar van Flipm0de
'State Of Mind' schreef:
ik ben een wayne fan bij vlagen, maar dit is echt een weak wayne

Kon om deze line wel lachen:

"she call me daddy and she scream “Uncle”

avatar van Jorge-E
Delars schreef:
Ongelofelijke sterke comeback van Tech N9ne.

Ah?
Interessant dat je dit een hoger cijfer geeft dan KOD. Ik dacht dat Tech na The Gate Mixed Plates afgeschreven kon worden. Ik ging dit album hoe dan ook checken maar de positieve reacties hier maken me best wel nieuwsgierig.

Om te vermijden dat ik tijdens de examens te veel afgeleid zal zijn wacht ik toch nog even.

avatar van thgryda
Dit leek me op het eerste gezicht niks, toch maar checken dan

avatar van discipline
If I Could vind ik wel weer erg leuk!

avatar van Junkie XXL
Leuk album. Ik heb dezelfde nummers verwijderd als Delars want ik wilde eigenlijk niet zo'n lang album luisteren dus had ik hem gevraagd welke nummers hij nog over had. Ik heb dus de skits en Fuck Food en Pornographic niet geluisterd denk ik. De nummers die ik wel heb geluisterd waren allemaal leuk. Een 4 dus maar het zal nooit hoger worden denk ik door de skits en de slechte nummers.

avatar van Game
The Boogieman

Wat een geweldige sfeer heeft dat nummer! Lang geleden dat ik zo'n apart gevoel bij een track kreeg. Normaal gesproken ben ik ook niet weg van verzwaarde stemmen maar op The Boogieman heeft het een absolute meerwaarde.

Am I a Psycho

Zo wil ik B.o.B horen. Als hij zijn best doet kan hij echt goed rappen. Hopsin is ook weer erg goed op dat nummer.

avatar van Delars
Hopsin scheurt die track aan flarden.

avatar van No Surrender
Ik vind Worldwipe Choppers echt vet. Die verse van Busta is natuurlijk hartstikke ziek. Die beat is ook gewoon dope, and Tech komt ook hard. Voor de rest zijn het redeijke rappers, maar ik luister het nummer alleen al voor Bustas verse.

avatar van LynchedUp
Am I A Psycho is hard! Ook Hopsin is weer ziekelijk (goed)

avatar van He$$el_01
Op welke manier is die verse van B.o.B trouwens een diss aan de fans van Odd Future of Odd Future zelf?

avatar van P.O.W.
Wie zegt dat dat een diss naar OFGWKTA was dan? Ik zie het ook wel staan hier en daar maar mensen horen ook graag wat ze willen horen volgens mij. Die shit was al lang klaar toch?

avatar van He$$el_01
Ok, wist niet eens dat het begonnen was. Maar iedereen op youtube heeft het erover, niet dat youtube zo betrouwbaar is.

avatar van Septua
B.o.B. voelt zich erg aangesproken door 1 line op de track Yonkers van Tyler, The Creator.
Iets met een vliegtuig waar bobbie dan inzit en moet neerstorten.. thats all.

avatar van P.O.W.
Ja, en daar heeft al op gereageerd op een andere track. No Future ofzo. Volgens mij is dit gewoon BS.

avatar van KILLERBEE99
Eerst Tech N9ne album dat ik hoor. Staan leuke tracks tussen, maar helaas ook veel fillers, te veel eigenlijk.

avatar van bennerd
Ik zou Absolute Power eens proberen als ik jou was, Killerbee! Daar is Tech N9ne naar mijn mening een stuk overtuigender. Er staan opnieuw wel wat fillers op, maar die storen veel minder en Tech N9ne draagt dat album meer.

avatar van KILLERBEE99
Zal hem binnekort eens opzetten, staat ook een D12 track op die ik nog niet ken

avatar van LO_UTKA
Ben nog niet echt overtuigd van deze cd... nog even wachten met het cijfer!

PS: "Am I A Psycho" doet me denken aan "Don'tGetit" van Lil' Wayne op The Carter III.
PSPS: "Promiseland" -> "Lollipop" van Lil Wayne?

Qua beats..

avatar van Silky & Smooth
Dit is mijn eerste Tech N9ne album, maar nee, dit is niet mijn muziek. Ik vind Tech N9ne als rapper niet echt leuk. Er zijn maar weinig nummers die ik op vind vallen. Am I A Psycho? (B.o.B., wow...!) is een vette track en Worldwide Choppers is een anthem voor de snelle rappers. Geweldig nummer! Voor de rest vind ik samples soms erg goed.

avatar van fabblwaps
Dit is ook gewoon niet zo'n goed album. Ik vind persoonlijk K.O.D een stuk beter.

avatar van Jorge-E
fabblwaps schreef:

Ik ook, ongeloofelijk dat deze zoveel meer stemmen heeft.
Dit album is wel beter dan The Gates Mixed Plates, wat een nachtmerrie was. Als Tech N9ne verder blijft doen zoals op dit album zal ik blij zijn. Hij kan immers nog altijd gruwelijke tracks maken zoals er hier een paar opstaan.
Ik ga hem een 3.5 geven denk ik.

avatar van P.O.W.
Zet wat beroemde gastartiesten op je album en hij krijgt meteen de meeste stemmen van alle albums. Ik raad mensen aan Absolute Power eens te luisteren.

avatar van LO_UTKA
Ik herken teveel aan dit album van andere tracks / artiesten...
De beats zijn erg lekker, maar gewoon soms te herkenbaar.... 3 sterren.