Mock Orange - Captain Love (2008)

1 stem

10. Majestic Raincoat
  11. Old Movies
  12. Beauty of a Scar *
avatar van Sammy
Zwaar onderbelichte/onderschatte/ondergewaardeerde indieband, dit Mock Orange. Ik hoop oprecht dat er mensen op MuMe zullen zijn die zich hier eens aan gaan wagen. Ze zullen het prachtig vinden. Erewoord.
Een unieke, oprechte, vrolijke en zachte band. Moeilijk om het te vergelijken met andere muziek. Misschien is de verrassing voor de user die mij blindelings gelooft dan alleen maar mooier.

avatar van Don Cappuccino
Sammy schreef:

Deze ga ik eens op mijn lijstje zetten, die ga ik opzoeken.

Edit: Net even een nummer beluisterd en het is inderdaad heel erg goed. Snel het complete album eens gaan beluisteren.

avatar van Sammy
Hé, eindelijk iemand die het oppikt . Misschien is de laatste van Mock Orange (Disguised as Ghosts) nog wel een tikkeltje beter dan deze. Die plaat is overigens net door de goedkeuring, dus staat nu ook op MuMe!