Joy Division / New Order - Total (2011)

Alternatieve titel: From Joy Division to New Order

Rock / Electronic
Label: Rhino

1. Joy Division - Transmission (3:37)
  2. Joy Division - Love Will Tear Us Apart (3:26)
  3. Joy Division - Isolation (2:54)
  4. Joy Division - She's Lost Control (4:47)
  5. Joy Division - Atmosphere (4:11)
  6. New Order - Ceremony (4:38)
  7. New Order - Temptation (5:25)
  8. New Order - Blue Monday (7:30)
  9. New Order - Thieves Like Us (3:57)
  10. New Order - The Perfect Kiss (4:26)
  11. New Order - Bizarre Love Triangle (3:46)
  12. New Order - True Faith (4:13)
  13. New Order - Fine Time (3:11)
  14. Englandneworder - World in Motion (4:32)
  15. New Order - Regret (4:11)
  16. New Order - Crystal (4:20)
  17. New Order - Krafty (3:47)
  18. New Order - Hellbent (4:26)
avatar van Poles Apart
En natuurlijk bevat een release als deze ook weer een 'nieuw' nummer om de echte verzamelaar/fan nog maar eens over de brug te krijgen, en wel in de vorm van het tot-nu-toe-onuitgebrachte "Hellbent". Vermoedelijk een overblijfsel van de "Waiting for the Sirens' Call" sessies. Tja.

avatar van Chameleon Day

Er bestaan kennelijk echt geen grenzen voor het uitmelken.

avatar van mafketel
, schandalig, dit soort releases ..................

MindRuler
Duidelijk gericht op de pop-liefhebbers aan de JD-tracks te zien.
Zinloos en totaal (hehe ) onevenwichtige verzamelaar.

avatar van Cloud
Hellbent klinkt wel goed eigenlijk. Het geeft wel een leuk single-overzicht van de 2 bands weer.
Lijkt me wel een lekker cdtje om te luisteren.
Wel een rare, onnodige, onevenwichtige verzamelaar.

avatar van Castle
Is de belastingdienst weer bezig bij de heren/dame?
Leuke line-up aan songs, maar zoals eerdere reakties lijkt er geen grens meer met verzamelaars.. Hellbent, leuke song , maar er is meer nodig om mij voor deze release over de streep te trekken.

avatar van CWTAB
redelijk songkeuze maar komaan zeg....

totaal overbodig, new order een band met meer verzamelaars dan reguliere albums....

bobbee
Als je de uitgaves van Rhino bekijkt dan krijg je het idee dat zij oude rechten opkopen om die als best of te verkopen. Dat zal de enige reden zijn om met alweer een overbodige compilatie te komen.

avatar van starsailor
dekkende albumtitel ook..........

Waardeloos dit inderdaad.

avatar van perrospicados
Negeren. Als we nou met z'n allen proberen om het bij deze ene stem van 3,5 sterren houden. 3,5 sterren omdat het natuurlijk qua nummers best 3,5 stemmen waard is (minimaal als het om het JD werk gaat) en maar 1 stem als protest voor de enorme overbodigheid.
Doen?

Prima.

avatar van pim556
Ja, wat een geweldig album dit! Snel even 5* stemmen hoor

avatar van VanDeGriend
Inderdaad. Uit protest ook geen stem van mij.

Heb op de facebook page van NO ook ff lekker mijn gram gehaald. Nog nooit zoveel "likes" gekregen

Het protest is natuurlijk veel sterker als iedereen 0,5* uitdeelt

VanDeGriend schreef:
Inderdaad. Uit protest ook geen stem van mij.

Haha, same here:
Deluxe version of... | Facebook
Deluxe version of... | Facebook

11 likes op die tweede.

avatar van VanDeGriend
Chameleon Day schreef:
Het protest is natuurlijk veel sterker als iedereen 0,5* uitdeelt
Yep maar als ik simpelweg de muziek moet (mee) beoordelen, dan kan ik er toch geen 0,5 ster van maken. Dan maar geen stem.

VanDeGriend schreef:

Maar het is dan ook een proteststem.

avatar van Mjuman
Waarom (deze release), hoe (is het mogelijk) en wat (denken ze hiermee te bereiken)? Kan me werkelijk niet voorstellen dat er meer dan 1 van JD-ianen en New Orderaars dit echt wil. Waar is recht van de artiest om te beschikken over zijn materiaal gebleven? Door dit soort releases weten we meteen weer waarom Clash, Prince en George MIchael zo vochten met hun platenmaatschappij om zich vrij te kopen. Een woord: schandalig!

avatar van pim556
Chameleon Day schreef:

Maar het is dan ook een proteststem.

En dat is volgens mij tegen de reglementen. Wij kunnen dat stiekem doen, maar een moderator zou zichzelf niet echt meer serieus kunnen nemen denk ik.

avatar van Castle
[quote]Mjuman schreef:
Waarom (deze release), hoe (is het mogelijk) en wat (denken ze hiermee te bereiken)? quote]

Waarom is meneer Hook bezig met een ode-aan-Ian-tournee, weer belastingdienst op zijn nek?? Jammer, maar ik vind dit re-re-re-re-re en herhalen deze muziek zwaar onwaardig

avatar van jellecomicgek72
Sjonge jonge... Goede nummers hoor maar dit slaat helemaal nergens op

avatar van dix
dix
Is dit niet de eerste release waar de lijn van JD naar NO volledig wordt blootgelegd ?
Dat zou 'm toch wel bizonder maken.

avatar van perrospicados
Dat zou 'm toch wel bizonder maken.

Tsja, je kunt natuurlijk ook thuis gewoon een CD-tje bakken.....

avatar van jurado

Fikken bedoelt hij....fikken.

avatar van perrospicados
Wij bakken ze hier thuis altijd en met mooi weer bbq

avatar van LucretiaBorg
Het zijn niet de beste nrs. van Joy Division, maar met die van New Order erbij, is altijd leuk. Niet zo goed als de eerste cd's/lp's van Joy Division, vooral 'Unknown Pleusure' en 'Still', een dubbelcd, half live en half niet. Maar Closer was ook goed en New Order had ook veel goede nrs. maar ik heb er verder geen albums van, alleen op tape en nog een Maxi-single van het nr. 'Blue Monday', wat het 1ste nr. was dat ik van hun kende, nog voor ik Joy Division leerde kennen, maar die vond ik wél beter, niet zo vrolijk en gelikt, vooral in hun latere werk.
(Wel wat te vergelijken met Nirvana en The Foo Fighters, je mist de intensiteit van de zanger (in dit geval Kurt Cobain) en de teksten en muziek was anders, beter, maar dat is mijn persoonlijke mening).

avatar van starsailor
Zucht.....

avatar van Mjuman
Yep, nog veel werk aan de winkel