Pete Rock & Smif-n-Wessun - Monumental (2011)

Label: Duck Down

1. Intro (1:18)
  2. Monumental (4:31)

met Tyler Woods

3. Prevail (2:41)

met Raekwon

4. That's Hard (4:14)

met Sean Price en Styles P

5. Top of the World (4:58)

met Memphis Bleek

10. Do It (5:16)

met Hurricane G

11. Nighttime (5:05)

met Buckshot

12. (Im a) Stand Up Guy (3:45)

met Black Rob

13. Go Off (2:41)
  14. Time to Say (5:15)
Rene1979
Wat een gastartiesten en wat een hoop gastartiesten waar ik niet op zit te wachten bij een dergelijke plaat. Kan wel eens een tegenvaller worden. Prevail, vindt ik bijvoorbeeld al niet zo heel veel aan..

avatar van Rhythm & Poetry
Ik ben wel blij met dit soort gastartiesten, enigszins vergelijkbaar met die op een Stimulus Package (waar een hoop van te voren ook niet echt naar uit keken). Het is gewoon een fijne combinatie van bekende- en onbekende rappers. Ik heb bijzonder veel zin in dit album, hopelijk bakt Pete Rock er nog wat van.

avatar van Delars
Ik heb er ook erg veel zin in!
Pete Rock is een legend en ik verwacht flink wat aardige beats!

avatar van Kos
Kos
Aaaaaaah, must have.

Rene1979
Ik hoop met jullie mee... Want Pete Rock en Smif N Wessun stonden apart altijd garant voor dope Hip Hop.

avatar van MJ_DA_MAN
Imo Pete Rock's laatste kans om te laten zien of ie het nog kan.

Harco
Wat een features: Sean Price en Styles P op één track en Bun B en Rock op één track. Maar goed, Pete Rock kan het nog compleet verneuken.

avatar van Delars
Check hier Prevail.

Harco
Saaie brol. Jammer dat Raekwon z'n kop ook weer moet laten zien.

Ulfat-e-Zulmat
Samenwerking maakte me wel nieuwsgierig, maar na het horen van Previal blijft van mijn nieuwsgierigheid tamelijk weinig over.. Niet dat 1 nummer veel zegt, maar toch.

avatar van Harderwiek
Benieuwd benieuwd!

avatar van j.b.b.l
Vind Previal niet eens zo slecht maar bijzonder is het allemaal niet.Ik hoop dat Pete Rock meer warmte geef op de overige producties zoals hij deed op The Joy van Kanye West(Pete kan het nog wel).

avatar van maxinator
The Prevail Waar is de ekte ekte Pete Rock?

tuktak
doe mij het nieuwe album van pete rock met cl smooth maar

Zijn daar plannen voor??

tuktak
daar had pete rock het over laatst, of het er echt van komt is natuurlijk een tweede...ze hebben iig weer samen getoured eind 2010/begin van het jaar.

avatar van FlyLo
tuktak schreef:
doe mij het nieuwe album van pete rock met cl smooth maar

Pete Rock = washed up

Ik ben bang van wel

Harco
En ook de track met Styles P en Sean Price is saai.

maxinator schreef:
Zijn daar plannen voor??
Ja, ook werkt hij aan albums samen met DJ Premier, Tha Dogg Pound, Camp Lo, DJ Doo Wop en een nieuwe soloplaat. Er staat op Wiki ook dat er een plaat samen met Diamond D uit moet komen maar daar kan ik geen bron van vinden.

avatar van maxinator
Oké, bedankt voor de info.

avatar van WEED DEMON
Kos schreef:
Aaaaaaah, must have.

Wow idd.

MJ_DA_MAN schreef:
Imo Pete Rock's laatste kans om te laten zien of ie het nog kan.

En idd.

avatar van Colucci_Era
Is al gepost, iets boven je.

avatar van MJ_DA_MAN
Ah, die heb ik dus gemist. Zal wel zijn omdat ik gisteren op bijna hetzelfde tijdstip zelf iets postte .

Maxmus
Vind de tracks redelijk standaard om eerlijk te zijn.
Hopen dat de andere nummers beter zijn.

That's hard....indeed! Ik vind er niks saais aan!

avatar van MAS
MAS
Was alweer vergeten dat dit zou komen. Maar hier ben ik wel erg benieuwd naar!

avatar van niels94
Vind het best een harde track, eigenlijk. Niet iets heel bijzonders, maar als de rest van het album een beetje zo wordt kan ik me er zeker mee vermaken.