Big Noyd - Episodes of a Hustla (1996)

Label: Tommy Boy

1. It's on You (1:31)
  2. The Precinct (1:37)
  3. Recognize & Realize (Part 1) (4:10)

4. All Pro (3:50)

met Infamous Mobb en Prodigy

5. Infamous Mobb (3:15)

6. Interrogation (1:17)
  7. Usual Suspect (4:20)

met Prodigy

8. Episodes of a Hustla (4:02)

met Prodigy

9. Recognize & Realize (Part 2) (5:02)

met Mobb Deep

10. I Don't Wanna Love Again (4:40)

met Se'kou

11. Usual Suspect [Stretch Armstrong Remix] (5:01)

avatar van Shelter
Het is vaak een 3.5 en soms een 3.6, zoiets. De beats zijn heel goed en keihard, samples zijn wel tof maar de delivery en raps van Big Noyd zijn matig tot vergetelijk. Inderdaad de tracks met Prodigy doen dit wat verbloemen.

Recognize & Realize pt 1, is het absolute prijsnummer en had zo op The Infamous kunnen staan. Usual Suspect is ook tof.
Andere tracks zijn vaak ok, soms goed en hier en daar mwah, een beetje niveau Mobb Deep - Murda Muzik maar een light version.
Episodes of a Hustla is voor mij het skipnummer, wat een saaie track en slechte flow. I don't wanna love again is het gedrocht van de plaat, semi R&B (maar een hele slechte versie).