LMFAO - Sorry for Party Rocking (2011)

Dance / Hip-Hop
Label: Interscope

1. Rock the Beat II (1:53)

met Redline

2. Sorry for Party Rocking (3:24)
  3. Party Rock Anthem (4:22)

met Lauren Bennett en GoonRock

4. Sexy and I Know It (3:19)
  5. Champagne Showers (4:24)

met Natalia Kills

6. One Day (3:17)
  7. Put That A$$ to Work (3:56)
  8. Take It to the Hole (3:36)

met Busta Rhymes

9. We Came Here to Party (3:46)

met GoonRock

10. Reminds Me of You (3:47)
  11. Best Night (4:59)

met will.i.am, GoonRock en Eva Simons

12. All Night Long (3:47)

met Lisa

13. With You (4:14)
  14. Hot Dog (2:26)
  15. I'm in Miami Bitch * (3:48)
  16. Shots * (3:42)

met Lil' Jon

17. Party Rock Anthem [Benny Benassi Remix] *

met Lauren Bennett en GoonRock

avatar van Kid
Kid
Best een leuke CD na de eerste luisterbeurd. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel 'One Day'

beatcluster
ik ken eigenlijk alleen de singles Party Rock Anthem en Champagne Showers. De eerste is wel lekker, maar Champagne Showers vind ik echt vreselijk. Maar gezien de titels gaat deze hele cd over feesten enzo en de gemiddelde rating 1,8* is ben ik niet van plan deze cd helemaal te gaan beluisteren:)

avatar van TheFunkyM
Ik heb em geluisterd, maar ik vind het commerciele kinderachtige stuiterballen house. Jammer. Wel leuk voor een 16+ feestje, maar geen echte huis.

avatar van Silky & Smooth
Stuiterballen house. Mooi verwoord . Het klopt wel. LMFAO maakt aanstekelijk, vaak al bekende house. Geweldig is het allemaal niet, maar als ik in de juiste stemming ben kan ik hier nog wel naar luisteren.

avatar van Dirruk
Woow zo laag had ik niet verwacht haha. ik hou niet zo van dit genre maar met uitgaan is dit echt super.

avatar van JustMike
party rock anthem is echt een van de beste liedjes - al niet de beste - in dit genre

avatar van TonyT
Hé zonde, want One Day en Party Rock Anthem zijn érg gaaf. Simpel, maar ze weten het gewenste gevoel op te wekken. De rest daarentegen... bweeh! Zo zeikerig, repetitief en vooral onsympathiek. Daarnaast zijn ze puur technisch gezien van ongekend zwak niveau, maar de formule kan verrassend genoeg af en toe wel werken.

2MY
Dit album toevallig in mijn handen gekregen, en eigenlijk heel aangenaam verrast. Ik vermoed dat dit de tand des tijds niet echt zal doorstaan - daarvoor is het nét te luchtig - maar bijna elk nummer overstijgt de gemiddelde top40-track.

Opgewekte deuntjes, flinke dosis humor erbij, vette beat, lazy raps zonder al die gangsta-toestanden... leuk voor op een feestje, en daar kan de cd gewoon in z'n geheel voor opgezet worden.

Verwacht geen ingewikkelde ritme-wissels of hoogstaande teksten. Best is om hier zonder enige verwachting whatsoever aan te beginnen, dan valt het allemaal best wel mee.

Klinkt net dat intelligenter dan wat de Black Eyed Peas de laatste jaren hebben geproduceerd (ah, kijk eens aan: Will.I.Am staat er dan nog tussen ook) en minder platgeproducet dan de halve hitparade (hoewel ze op sommige tracks toch flink hun best hebben gedaan). De flipperkastgeluiden moet je er maar af en toe bijnemen.

Toffe popdance zonder al te veel pretentie - behalve dat het dansbaar moet zijn zonder dat je ervoor gestudeerd moet hebben.

***

avatar van horned_reaper
Party Rock Anthem is echt oprecht een enorm goed nummer dat goed in elkaar zit en WERKT!

Evenals de videoclip die erbij hoort een genot is om naar te kijken.

De rest van het album valt me desondanks nogal tegen... maar nu ben ik ook niet zo thuis in dit genre.

avatar van van elst
0,5
afval

Ponty Mython

Net zoals de meeste van jouw lage stemmen op albums die je, kijkend naar je top 10, nooit hebt beluisterd. Dat geldt waarschijnlijk wel voor elke 0,5 die je hebt uitgebracht.

avatar van Gloeilamp
1,0
Ik heb het album wel helemaal gehoord, maar kan er helemaal niets mee. Het is natuurlijk ook niet mijn muziek, in de hitlijsten doen de mannen het wel erg goed.

avatar van Stalin
Gloeilamp schreef:

Is ook mijn gevoel...

Opmerkelijk detail is overigens dat 1 van de heren van LMFAO de zoon is van Berry Gordy.
Berry is wellicht beter bekend als de oprichter van het beroemde Motown platenlabel...

avatar van Gloeilamp
1,0
Ja dat heb ik ook gehoord, niet te horen in deze muziek

Deze vond ik wel erg leuk: Neil Young and Bruce Spring...

Een van de betere albums in dit genre. Vooral The Party Rock Anthem, All Night long, Champagne Showers, Sexy and I know it, Sorry for Party Rocking en In Miami trick zijn echt toppers!

Jav-
Leuk voor in de open haard, dit. M'n tweede 0.5*

Jav- schreef:
Leuk voor in de open haard, dit. M'n tweede 0.5*

Aangezien uw vorige 0,5* voor de Black Eyed Peas was, lijkt het me beter voor het mileu dat je voorlopig even niet naar electronische pop luistert, Jav-

avatar van Fake_world
Niet mijn ding direct, maar champagne showers valt echt nog goed te pruimen. een leuke floor filler.

avatar van RogerV
1,0
Nee dit is helemaal niks. Vooral vanwege de vervelende uitgekauwde sounds die ze steeds gebruiken. En die vervelende zeikerige manier van zingen is ook erg vermoeiend. Bovendien worden we al veel te lang geteisterd met deze inwisselbare rommel.

avatar van pureshores
dit album wordt flink uitgemolken.
Maar alle singles klinken vrij hetzelfde, als ik 12 was zou ik hier wel lyrisch over zijn geweest.
Leuk voor de kids dus en voor volwassenen die RTL4 kijken, de boodschappen bij AH doen en met feestdagen naar Intratuin gaan en toch enorm hip bij de tijd zijn met deze cd in de auto

2MY
Ik dacht dat die naar Gerard Joling luisterden?

avatar van adri1982
Laatst in de uitverkoop van een V&D, die in december 2015 financieel kapot ging (failliet dus), gezien dat er in zo'n filiaal twee exemplaren nog van dit album te vinden waren in de schappen. Zo goed als alle goede albums waren daar al verdwenen (ook 'Rivals' van Kensington, die ik best wel een wildcard wilde geven voor mijn platenkast). In dat geval klopt je uitspraak wel. over dit album. Laatst hoorde ik 'Sexy and I know it'. Vreselijk nummer,... hoewel ik 'Party rock anthem' toch best leuk vind.