Death in Vegas - Trans-Love Energies (2011)

Electronic / Rock
Label: Drone

1. Silver Time Machine (5:09)
  2. Black Hole (4:54)
  3. Your Loft My Acid (7:31)
  4. Medication (5:06)
  5. Coum (4:41)
  6. Witchdance (4:42)
  7. Scissors (4:50)
  8. Drone Reich (4:26)
  9. Lightning Bolt (5:57)
  10. Savage Love (6:58)
  11. Your Loft My Acid [Fearlessʼ Trans House Mix] * (5:06)
  12. Medication [Fearlessʼ Nightcrawler Mix] * (7:00)
  13. I.W.Y.L.A. * (3:56)
  14. Fur 74 * (5:47)
  15. Heroes * (5:17)
  16. Coum [Instrumental] * (4:42)
  17. Lightning Bolt [Instrumental] * (6:01)
  18. Come Ride with Me * (4:26)
  19. Enforced Peace [Fearlessʼ Michigan Militia Mix] * (5:05)
  20. Moe Tucker * (6:46)
avatar van dix
dix
Wat mij betreft doet deze niet onder voor eerdere DiV releases. Filler hadden ze altijd al, en omdat dit een dubbelCD is houd je uiteindelijk inderdaad nog een behoorlijk album over dat stijf staat van de dopamine. En wat klinkt het weer héérlijk sleazy hier en daar. Black Hole is zó lelijk, zó lomp ... dit is de beste slechte electronic/rock die er te vinden is. Medication * sigh* ... vol suspense. Coum lijkt een pastiche op Radio Gaga. Ik had na Black Hole nog wel iets meer bulderende gitaren willen horen, pas tijdens het laatste nummer van CD1 vliegen ze weer laag over. Maar daartussen is het lekker chillen tussen de vieze tissues.