High Places - Original Colors (2011)

Electronic / Pop

8. Banksia
  9. Twenty Seven
  10. Altos Lugares
avatar van Noere
Late ontdekking, maar wat een heerlijke muziek. Dromerige zanglijnen over trippy electronica, inclusief belletjes en stevige minimal/housebeats waardoor het af en toe wel wat aan Pantha du Prince doet denken. Niet origineel ofzo, maar heerlijk voer voor de zwoele zomeravonden/nachten. Met name de eerste twee nummers zijn toch van een behoorlijk niveau. Leuk.

avatar van Thin Air!
trippy electronica, lekkere zanglijnen & housebeats..klinkt goed. Ik ken het niet maar ga het zeker even beluisteren.

Nathan1988
Ook een late ontdekking. Vooral de trppy electronica die door de muziek geweven is maakt het een goede, goed gebalanceerde plaat.