K3 - Verliefd (2002)

6. Samen Feesten (3:25)
  7. Als het Regent (3:48)
  8. Noodkreet (3:11)
  9. Beautiful Boy (3:51)
  10. Je Doet Maar Wat (3:50)
  11. Letter V (3:35)
  12. Happy Birthday (3:21)
  13. Eeuwig en Altijd (4:52)
Kei toffe cd!

nicolas
*zucht*

helemaal niet leuk

ja felix. echt

veel leuker dan de andere cd's!
5.0*
Verliefd en Als het Regent zijn het leukste!

dudes, maar ze verdienen wel bakken met geld aan deze drie meiden!! rotte kutmuziek of geweldig commerciespinsel?? dan zou ik ook voor het grote geld gaan, en muzikale integriteit voor een tijdje aan de wilgen hangen...

avatar van Eddie
Ik vind dit muziekaal waardeloos, maar goed werk is werk. Wanneer ik als muziekant de kans zou krijgen om met deze muziek veel geld te verdienen dan zou ik het wel doen.

*zucht* saaaaaaaaaai stoooooooooooooooom

patrick_p72
Staat hun allerbeste nummer op deze cd misschien toch overwegen om ze een paar sterrren te geven....

Nummer heet trouwen Papapa. Is toch leuk als je dochters hard zingen "Jij bent de allerliefste Papapa"

Verder ja het is mijn genre niet he daarom een 0,5 ster. Maar als ik het beoordeel binnen het genre..

5 sterren kleuterpop.....

5 + 0,5 = 5,5

5,5 / 2 = 2,75 is afgerond 3

3 sterren dus.....

Ga het alleen niet invullen

avatar van sq
sq
Voor mij geldt iets dergelijks, maar met iets andere getallen en ik heb het wel ingevuld.

nicolas
ik kan me niet voorstellen dat deze dames overal en altijd als ze over straat lopen bijvoorbeeld het kleine meisje moeten spelen als ze een fan tegenkomen. ook in tv-shows, praatprogramma's, concerten, cd-voorstellingen e.d. moeten ze zich kinderachtig gedragen... amai ik zou het niet kunnen. tenzij ze mentaal achter liggen

avatar van Thunderball
Kende eerst eigenlijk alleen de eerste 2 nr's maar weederom een vrolijke cd en cool hoesje met de fantastische Karen!

Bob Cremers
Ben je verliefd op Karen ?

Marcel²
Bob Cremers schreef:
Ben je verliefd op Karen ?

Ik dacht dat je wijzer geworden was Bob.

Bob Cremers
Nou Wijzer als Thunderball.

avatar van Thunderball
Nee joh, kan ook niet anders zeggen, zal m'n vriendin leuk vinden, by the way ik ben 38 hoor, maar vind het wel een enorm stuk!

patrick_p72
@thunderball

Dan ben je nog niet zo heel veel ouder dan Karen hoor Ze is de 30 al lang gepasseerd.

avatar van Jester
Hier staat wel het, naar mijn mening, beste nummer van K3 op: Als het regent. Karen is inderdaad een leuke verschijning, lijkt me ook de ruigste van de 3.

avatar van Thunderball
Karen is cool, ze heeft een tattoo en een tong piercing!
En ze is jammiejammie!

Dat ik deze cd vier sterren heb gegeven verdient enige uitleg. Muzikaal gezien stelt het namelijk, uiteraard, geen donder voor. Hoewel dat niet altijd belangrijk hoeft te zijn, gezien de doelgooep. Maar dat even terzijde.
De vier sterren heb ik uit emotioneel oogpunt gegeven. Even een klein stukje persoonlijke informatie. Rayman en rayvrouw hebben samen een dochter. Zij is geboren met een open rug, hetgeen in ons geval betekende dat de beginperiode van het ouderschap in de nodige onzekerheid en in een roes is beleefd. Ik zal verdere medische blabla overslaan en direct doorgaan naar het gegeven, dat het met dochterlief allemaal goed is gekomen. Wel zijn we altijd met haar bezig om zoveel mogelijk te bewegen. Via zwemmen, ballet, handbal en atletiek is ze uiteindelijk blijven plakken bij dansen. En het dansen is begonnen met K3. Op de dansschool werden ter introductie voor de kleinsten lessen gegeven in de dansjes van K3. Dit is ze ondertussen ontgroeid, maar met dit albumpje is de danscarriere van mijn dochter feitelijk begonnen. We zijn nu een paar jaar verder, mijn dochter is met een team tweevoudige Nederlands Kampioen streetdance en ze mogen volgende week ons land weer vertegenwoordigen op het WK in Bremen. Het dansen is een belangrijk onderdeel van ons gezinsleven geworden. En bovendien een heel leuk onderdeel. Derhalve de 4 sterren; hiermee is het allemaal begonnen.

Knap dat je dit allemaal wilde vertellen, rayman. Veel respect hiervoor. Gelukkig is alles inmiddels wat verbeterd met je kind. Ik kan me goed voorstellen dat je uit emotioneel oogpunt het album een hoge score geeft. Wens je dochter alvast succes voor volgende week .

Sgt. Revolver

Zal ik doen.

avatar van musicfriek
Inderdaad prachtig verhaal Rayman en fantastisch dat je dochter meedoet met het WK Je trots zal alom de boventoon voeren, lijkt me! Ook zeer begrijpelijk dat je dit album 4 sterren geeft en zo zie je maar, muziek hoeft niet altijd perfect te zijn, het gaat erom wat je erbij voelt

Pieter Paal
Thunderball schreef:
Karen is cool, ze heeft een tattoo en een tong piercing!
En ze is jammiejammie!

Kathleen is de mooiste.

rayman schreef:

Mooie, mooie tekst.

M'n nichtje was hier idolaat van, maar ikzelf vind dit ook heel knap inelkaar gezet. Het luistert best lekker weg, in tegenstelling tot bagger als Jannes, etc. en het zijn ook gewoon leuke vrouwtjes die voor de kinderen leuke dingen doen. En dat kan ik gewoon goed waarderen.

Is al weer een jaar geleden, die tekst.
3, 4 en 5 oktober is alweer het volgende WK.
Ach, het is nog steeds erg leuk.

avatar van Madjack71
Ik denk dat de reden achter het succes van K3 aan een aantal punten ligt:
*Goei fingerspitzengefuhl op wat het jong volk leuk vind (zo''n beetje alles uit Studio100 is een succes: Kabouter Plop/Samson & Gert/Piet Piraat/Wizzy Woppy/Mega Cindy)
*Muzikaal simpel en toch zeer catchy weten te houden.
*Onderwerpen brengen op een wijze dat het jong spruit daarin dingen herkent.
*3 enthousiaste meiden bij elkaar brengen die ook uitstraling hebben, i.t.t die plastieke meuk van Kus. Immers K3 doet het al meer als vijf jaar en ik heb het gevoel dat ze het nog steeds leuk vinden om te doen. Zo niet, dan zijn het goede acteurs.

Het zit gewoon heel goed in elkaar. Het lijkt simpel, makkelijk scoren...maar doe het maar eens. Het is een beetje als een comedy. Acteurs zeggen dat een drama film makkelijker maken is als een goede comedy. Terwijl goede comedy's ook dun gezaaid zijn.

Dit is een goede comedy.

Zo en nu ff Megadeth opzetten

Ive
Feest, Papa en vooral Als het regent zijn mijn favorieten tracks op deze cd. Voor sommige is het gewoon waardeloze troep en voor sommige gewoon leuke meezingers.

PS: respect voor de mensen die deze cd meer dan 2 hebben geven