Brian Wilson - In the Key of Disney (2011)

Label: Disney Pearl

1. You've Got a Friend in Me (2:41)
  2. The Bare Necessities (3:13)
  3. Baby Mine (3:30)
  4. Kiss the Girl (3:55)
  5. Colors of the Wind (4:01)
  6. Can You Feel the Love Tonight? (3:42)
  7. We Belong Together (3:57)
  8. I Just Can't Wait to Be King (3:39)
  9. Stay Awake (2:50)
  10. Heigh-Ho / Whistle While You Work / Yo Ho (A Pirate's Life for Me) (3:29)
  11. When You Wish Upon a Star (2:43)
avatar van Ducoz
Ik denk dat Brain gewoon lekker doet waar hij zelf zin in heeft, als mensen het dan kopen is dat mooi mee genomen, zo iets denk ik dan maar.

Opzich zit het goed inelkaar, maar wat kan je nou precies verpesten aan Disney songs?
Brian heeft een erg gladde stem en zou uitermate geschikt zijn voor deze muziek.
Een echte eigen draai geeft hij niet aan de muziek, her en der wel, maar het blijft toch vooral erg voorzichtig en kinderlijk.

Maar wat wil je! Het zijn potjan dikkeme Disney Songs, o ja.

Spannend word het ook niet, lekker vlak plaatje, kan zo worden gedraaid in de ontbijtzalen van het Disney hotel, of in zo'n Disneyland reclame. Ik weet het niet.

Soms zal dit wel leuk zijn, maar voor nu niet voldoende, ik geef er een 2* voor.

Uitschieter is voor mij "Can You Feel The love Tonight", bijna net zo goed als Elton John.