Freddy's Dead: The Final Nightmare (1991)

Label: Warner Bros.

1. Goo Goo Dolls - I'm Awake Now (3:31)
  2. Junk Monkeys - Everything Remains the Same (2:43)
  3. Goo Goo Dolls - You Know What I Mean (3:22)
  4. Johnny Law - Remember the Night (4:12)
  5. Chubb Rock - Treat 'Em Right (4:44)
  6. Iggy Pop - Why Was I Born (Freddy's Dead) (4:49)
  7. Johnny Law - Hold Me Down (5:09)
  8. Goo Goo Dolls - Two Days in February (3:17)
  9. Young Lords - Give Me a Beat (0:02)
  10. Fates Warning - Nothing Left to Say (7:57)
avatar van Chainsaw
Tja, als een groot fan van de film, moet ik hierbij toch echt ook even de soundtrack de hemel in prijzen. Want een erg leuke soundtrack is dit zeker !

Het eerste nummer is meteen ook één van de beste. Het lekker vrolijke rocknummer I'm Awake Now is tijdens de begintitels van de film te horen en klinkt echt super. Het derde nummer, You Know What I Mean (ook van de Goo Goo Dolls afkomstig), is ook zeker een erg fijn nummer.

Nog één van de beste nummers, die op deze CD te beluisteren is, is Hold Me Down van Johnny Law. Schitterend gitaarspel en prima zang maken dit nummer echt helemaal top.

Tijdens de eindtiteling van de film horen we dan nog Iggy Pop met het ook erg leuke nummer Why Was I Born en deze wordt gevolgd door het heerlijk vrolijke jazz-achtige nummer Everything Remains The Same van de Junk Monkeys.

Tja, al met al gewoon een heerlijke soundtrack met een paar schitterende nummers (heb hierboven de beste even genoemd). Zeker een aanrader !