Erode - Horizon (2011)

6. Wither (7:01)
  7. - (1:19)
  8. Annoy (6:52)
  9. Disengage (7:12)
  10. Horizon [Kadrage Rmx] (6:00)
  11. Brutal Romance [Erode Rmx] (5:33)
avatar van orbit
Lekker typisch tympanik plaatje, stevige glitch achtige electronic met een harder accent in sommige tracks, de maker lijkt wat beïnvloed te zijn door industrial of metal. Daarnaast hoor je soms ook bijna 808 state dingen terug of andere stokoude electronic. Niet iedere track is even boeiend en soms verslapt de aandacht aanzienlijk. Maar de balans is redelijk en het loont de moeite om door te luisteren tot het nummer Annoy, wat één van de meest briljante electronic tracks is van de afgelopen jaren! Echt een track waar je wat platen voor moet afstruinen voordat je ze zo tegenkomt, maar dan heb je ook wat! Verder best een aanrader voor diegenen die een lekker plaatje willen voor op reis of tijdens werk.

avatar van FlyLo
Alexander Dietz (aka Erode) was/is gitarist voor Heaven Shall Burn
Daar is dus de metal-link.

avatar van VanDeGriend
Fijne plaat die met name vanaf het vijfde nummer behoorlijk pakkend is.