Snoop Dogg - Da Game Is to Be Sold, Not to Be Told (1998)

Label: No Limit

1. Snoop World (5:20)

met Master P

2. I Can't Take the Heat (4:10)

met Mia X

6. Hustle & Ball (3:27)
  7. Don't Let Go (3:47)
  8. Tru Tank Dogs (3:55)

met Mystikal

9. Whatcha Gon Do? (2:37)

met Master P

10. Still a G Thang (4:20)
  11. 20 Dollars to My Name (4:08)

met Fiend, Silkk the Shocker en Soulja Slim

12. D.O.G.'s Get Lonely 2 (3:16)
  13. Ain't Nut'in Personal (3:37)

met C-Murder en Silkk the Shocker

14. DP Gangsta (4:53)

met C-Murder

15. Game of Life (3:52)

met Steady Mobb'n

16. See Ya When I Get There (3:20)

met C-Murder en Mystikal

17. Pay for Pussy (1:43)

met Big Pimp'n

18. Picture This (2:31)

met Mia X

19. Doggz Gonna Get Ya (4:59)

met Mac

20. Hoes, Money & Clout (3:21)
  21. Get Bout It & Rowdy (4:22)

met Master P

Destijds lang op gewacht maar wat een tegenvaller. Toen en nu. Ik denk slechtste album van Snoop. DIe cover is wel heerlijk fout en over de top; dat is ook het enige dat mij er van weerhoudt deze plaat niet met een 1 te beoordelen.

avatar van Oortrommel
Snoop, wat is dit? Behalve een hele rare stap om van Death Row (hét label van de westcoast g-funk) naar No Limit (oppervlakkige south-muziek) te verhuizen, ook nog eens die Master P en consorten je album zo (negatief) laten beïnvloeden. Gelukkig is dit het enige écht slechte Snoop Dogg album, want de opvolger was al iets beter; juist door minder No Limit-invloeden.

Diepte punt van z'n carrière alhoewel hij de laatste jaren ook al niet veel meer is. Deze man had echt moeten stoppen na Deathrow.
Ik begin steeds meer in te zien dat Snoop een heel overrrated rapper is.

avatar van MAS
MAS
Waar Snoop sinds het begin van deze eeuw heeft bewezen dat hij met allerlei verschillende rappers, producers, zangers en danceartiesten kan samenwerken, had hij al vroeg zijn zijn carrière laten zien welke stijl niet bij hem past. No Limit dus. Het jatten van teksten, de lelijke (maar wel geniale) albumcover, de zwakke featurings. Alles is op en top No Limit en daardoor barslecht. Het is dat ik het grappig vind om naar rappers als C-Murder en Silk te luisteren, anders was mijn waardering nog lager geweest.

Herzie mij vorige bericht. Niet Snoop's slechtste album, maar zeker ook niet zijn beste. Toch heel erg catchy, smooth album. Veel mensen vinden de No Limit beats niet bij hem passen, ik vind dat hij er een geslaagd commercieel album van heeft gemaakt.

avatar van thomzi50
Toch wel een van de mooiste covers aller tijden.