Real Estate - Days (2011)

Rock / Pop

5. Out of Tune (4:51)
  6. Municipality (3:36)
  7. Wonder Years (2:34)
  8. Three Blocks (3:18)
  9. Younger Than Yesterday (4:08)
  10. All the Same (7:21)
avatar van Kaaasgaaf
In mijn wekelijkse radio-rubriek 'De Keuze van Kas' op AmsterdamFM heb ik deze week dit album besproken, beluister het hier.

avatar van Flons
Dikkop schreef:
Bij mij groeit hij niet echt. Integendeel zelfs.
Ik vind hem redelijk snel vervelen. All the Same is wel een mooi nummer.

bij mij verveelt de plaat niet, ideale muziek voor bij dit weer (herfst in de winter). All the Same is inderdaad bij de betere nummers maar ik vind persoonlijk municipality het mooiste nummer.

avatar van Co Jackso
Mooi maar iets te herhalend. Hier kun je rustig naar luisteren als achtergrondmuziek, maar geconcentreerd luisteren naar deze plaat leidt bij mij niet tot echte opwinding. Soms hoop je op wat uitbarstingen, ook omdat de band muzikaal wel zeer vaardig is. Dan toch liever iets als Youth Lagoon, die in een vergelijkbaar genre wel indruk maakt.