Kimbra - Vows (2011)

Nieuw-Zeeland
Label: Warner Bros.

1. Settle Down (4:02)
  2. Something in the Way You Are (4:23)
  3. Cameo Lover (4:03)
  4. Two Way Street (4:20)
  5. Old Flame (4:30)
  6. Good Intent (3:32)
  7. Plain Gold Ring [Live] (4:32)
  8. Come Into My Head (4:39)
  9. Sally I Can See You (3:58)
  10. Posse (5:07)
  11. Home (3:04)
  12. The Build Up (5:06)
  13. Warrior * (4:14)
avatar van Jordipordie
Hoorde haar op de laatste CD van Gotye. Dacht even kijken of ze zelf iets gemaakt heeft, en ja hoor

Klinkt best lekker. Goede beats, swingend maar misschien iets te zoetsappig voor mij. Zal het nog een keer een kans geven als ik me sweet voel

avatar van Madjack71
Klinkt niet onaardig, maar idd. iets te glad/zoet naar mijn smaak. Een soort van kruising tussen een Bjork light en Roisin Murphy. De stijlen waaieren nog wat vele kanten uit, maar vind het wel beter als het album van Geitensik.

beatcluster
Oh de tracklist is dus aangepast... Ik vind het overigens wel een beetje vreemd dat de Europese/Noord-Amerikaanse versie zo afwijkt van de originele. Op de Nieuw-Zeelandse special edition staan namelijk ook alle nummers die 'nieuw' zijn op de Europese versie, dus waarom wordt die ook niet gewoon in die versie hier uitgebracht?

avatar van josiesomething
Ja, ik vind het ook best verwarrend met die tracklist..

Natuurlijk zal het duet met Gotye haar goed hebben gedaan.
Op deze cd doet ze het zelf en het gaat haar bijzonder goed af. De singles ( Settle down, Cameo Lover, Good intent...) zijn natuurlijk wel de hoogtepunten.
Haar stem is wel een van de sterkste die je live kunt hebben:

YouTube - Kimbra - "Cameo Lover" (Live at Sing Sing Studios)

Bekijk gerust de rest van de sessie. Het is heerlijk zuiver, laag, hoog, met gevoel,... Ongelofelijk dat dit niet bekender is.

Harmonische en intiem word je zwaar verwend met Old flame: YouTube - Kimbra - Old Flame (Album version)

'Posse' zeker ook aan te raden!

avatar van Shinobi
De vrouw bekend van Somebody That I Used to Know. Daardoor ben ik dit album gaan luisteren en op zich kabbelt het wel lekker voort, al wordt het nergens al te bijzonder. Het klinkt hier en daar misschien iets te zoetsappig zoals al eerder is gezegd.

3,0 Sterren.

avatar van Snowblood
Maar Kimbra maakt nog muziek. Gotye is .... somebody we used to know..