Djerv - Djerv (2011)

Noorwegen
Label: Indie

1. Madman (4:24)
  2. The Bowling Pin (3:36)
  3. Headstone (3:50)
  4. Gruesome Twosome (4:05)
  5. Only I Exist (4:24)
  6. Ladder to the Moon (3:58)
  7. Abmuse (4:49)
  8. Blind to Heat (3:14)
  9. Immortal (4:39)
avatar van Lau1986
Aardige plaat. Djerv is vooral bekend van haar optredens bij Dimmu Borgir. Met haar eigen band laat ze horen een aardige rockende plaat neer te zetten. Eigenlijk gaat ze hier van de punk tot de metal en dat past haar goed.

De eerste keer dacht ik. Wat een gegil. Maar als je de plaat 2 keer luisterd, dan valt het kwartje op zijn plek. Heerlijke nummers die blijven hangen. Die gilstem past dan ook bij deze muziek.

avatar van james_cameron
Van de veelal gillende en krijsende zangeres ben ik niet zo gecharmeerd, maar gezegd moet worden dat Djerv de zaakjes muzikaal verder goed op orde heeft. De meeste songs liggen goed in het gehoor en komen door de uitstekende produktie optimaal uit de verf. Halverwege zakt het album wel enigszins in, maar men bereikt de eindstreep met een dikke voldoende.