Disturbed - The Lost Children (2011)

Label: Reprise

1. Hell (4:14)
  2. A Welcome Burden (3:31)
  3. This Moment (3:05)
  4. Old Friend (3:33)
  5. Monster (4:03)
  6. Run (3:13)
  7. Leave It Alone (4:06)
  8. Two Worlds (3:33)
  9. God of the Mind (3:05)
  10. Sickened (4:00)
  11. Mine
  12. Parasite (3:31)
  13. Dehumanized (3:31)
  14. 3 (4:04)
  15. Midlife Crisis (4:02)
  16. Living After Midnight (4:25)
ElsenaarMetal
hebben!!

Benjamindaxx
Een album met bonustracks? klinkt interessant, veen nummers ken ik, en veel nummers zijn goed. Met name Hell is een knaller van een track.
Disturbed heeft me altijd wel weten te raken met hun covers.

Dit is waarschijnlijk wel het laatste wat we zullen horen want de band is uit elkaar en zullen sowieso in 2012 niet terug komen, mochten ze ooit nog iets uitbrengen hoop ik dat ze met iets geheel vernieuwend komen. anders denk ik dat deze zichzelf kan begraven....-..goh wat een taal..-

avatar van Ducoz
Het is een verzamelaar he

dat weet ik (:

Zalig album, heb een paar tracks reeds gehoord en ik kijk er erg naar uit deze aan de collectie te kunnen toevoegen. Over de hiatus van Disturbed, geen slechte keuze denk ik! De band klonk op het laatste album Asylum uiteraard niet slecht, maar toch een beetje verzadigd. Alsof de fantastie en het gevoel wat op is... Als ze binnen enkelle jaren terugkeren kan er maar enkel meer inspiratie en zin zijn om wat nieuws te produceren!

Bastiaan Prasath
Compilatiealbum met B-sides, covers en dergelijke. Stuk voor stuk heel goed te doen!

avatar van HezzardNL
Zeer degelijke plaat van Disturbed. In vergelijking met Asylum is het een hele verbetering.
Lekker old school zullen we maar zeggen. Ben erg tevreden met het nummer Hell. Daarnaast zitten er nog een aantal goede nummers tussen waaronder Run. This Moment neemt me weer mee terug naar The Sickness qua stijl.
Het hoogtepuntje van het album vind ik toch wel de Judas Priest cover van Living after Midnight. Na de U2 cover op Asylum had ik de coverende mogelijkheden van de heren toch op een laag pitje gesteld, maar is met deze heerlijke cover toch weer wat naar boven bijgesteld. Kortom, voor de liefhebbers van old-school disturbed een absolute aanrader.

Benjamindaxx
uitstekende verzamelaar, Nummers die vanaf The Sickness tot Asylum zijn opgenomen verdeeld over een CD. met name Hell is een fantastisch nummer en had zeker niet misstaan op de Ten Thousand Fists CD. Ben blij hem hier te treffen, ook de previously unreleashed track Mine is een lekkere. de rest van de nummers kende ik al, maar ben blij ze nu origineel op deze B-side verzamelaar te hebben!

Ik kan het toch geen B-sides noemen... Want B voelt aan alsof je hier over minder nummers gaat praten en dat is helemaal niet het geval! WE ALL ARE DISTURBED!!!!

avatar van james_cameron
Fijne plaat, deze verzameling b-kantjes en bonustracks. Disturbed is één van de weinige bands die ik ken waarvan de non-albumtracks even sterk zijn als de tracks op de reguliere albums. Daarnaast voelt alles ook als een geheel aan, zodat dit feitelijk gewoon een volwaardig album is, zeker wanneer je de tracks nog niet kent.

Top album. Ik heb deze groep pas ontdekt en het klinkt lekker zwaar en heavy. De stem van de zanger doet in de vete denken aan de zanger van Creed.

PriestMaiden
Goede B-kantjes maar de koe is wat uitgemolken bij Disturbed vind ik. De Faith No More en Judas Priest covers zijn wel leuk gedaan.