Simple Plan - Still Not Getting Any... (2004)

Canada
Punk / Pop
Label: Lava

1. Shut Up! (3:22)
  2. Welcome to My Life (3:32)
  3. Perfect World (3:08)
  4. Thank You (3:12)
  5. Me Against the World (3:38)
  6. Crazy (3:51)
  7. Jump (2:53)
  8. Everytime (3:23)
  9. Promise (3:01)
  10. One (4:01)
  11. Untitled (3:58)
echt een leuke cd, lijkt een beetje op good charlotte, alleen de stem van de zanger van simple plan gaat vervelen na een paar nummer

Ze zijn de beste jij weet gewoon niet wat muziek is,, ga je moeder vervelen.

Okey.. even relaxed jij. Punt 1: ieder zijn eigen smaak, nietwaar? Punt 2: heb je hem/haar horen zeggen dat Simple Plan slecht is? Nee dus! Punt 3: iedereen mag hier zijn mening over bands, cd's etc. geven, dus je kan ook normaal reageren. Discusseren is oke, maar niet zo vaag gaan lopen lullen.

Ik vind Simple Plan super!!!

loserkid
jakkes, wat is dat voor puberpunkrock? hoe ONorigineel, neem een voorbeeld aan green day en blink 182, dat zijn pas professionele PUNKrockers (ja punkrockers)

avatar van Pelk
loserkid schreef:

Naar mijn bescheiden mening zijn green day en blink 182 even punk of onpunk als simple plan en good charlotte. Maar ja, wat is punk ? Strikt genomen zou je kunnen zeggen dat de Sex Pistols ook geen punk zijn, of......?

0,5
Ik ben lang geen elitist, en vind een portie Blink 182/Green Day/Janez Detd./... op tijd en stond best te pruimen...maar dit? Ugh. Het is moeilijk te zeggen wat er zo slecht is aan het album, het zou zijn als uitleggen waarom de geur van een koeiendrol zo onaangenaam is.

Ink
vond ze live best prima @RW
....terwijl ik de meeste semi punk rock bands live best saai vond, JD uitgezonderd naturlich

josbanaan
Dit klinkt net als al die andere bandjes... Slecht dus.

Heey,

Dit is gelukkig een betere discussie dan op drijfzand maar goed ik vind Simple Plan dus gaaf heb beide cd's en hun dvd. ten eerste de stem van Pierre de zanger irriteerd mij dus echt niet ik vind ut juist een gave stem omdat ie apart is. ten tweede Simple Plan geen punk? wie beweert dat ze dat wel zijn dan zijzelf niet ze hebben het al duizenden keren gezegd dat ze geen punk rock band zijn ze zijn gewoon 5 jongens uit Canada die muziek willen maken hun muziek wat ze zelf willen ze willen geen label opgeplakt krijgen. Simple Plan is gewoon een band die doen wat ze zelf willen. die koeiendrol verhaal vind ik wel een beetje weird maar ja iedereen zijn mening als je ze niks vindt dan mag je dat zeggen ieder zijn mening tog? niemand dwingt jullie om ernaar te luisteren of hun cd te kopen of naar hun concert te luisteren tog? en bovendien de drummer Chuck Comeau zei het al
“For everybody who hates our band, there’s like 1000 kids who fucking love it. So, to me, that’s a pretty good ratio. It’s all good, it’s all worth it.”
Dt bewijst hun eerste concert in nederland ook helemaal uitverkocht ik was er zelf ook en ze zijn live enorm goed en bij rockinpark zei waren de enigste die bijna het hele publiek mee kreeg. zow heh das ook weer gezegd!

avatar van miak
Ik ken alleen de singles...
Shut Up vond ik een dom, kinderachtig pop plaatje
WTML vond ik in het begin ook een dom plaatje, totdat ik eens goed naar de tekst ging luisteren, en die is eigenlijk best mooi.
Nu is de nieuwe single 'Untitled' uit, en die vind ik nog mooier dan WTML... Mooie pianobegleiding.. en mooie tekst..
Mischien is Simple Plan toch niet zo slecht als ik dacht

Simple Plan rulezzzz!!!!

avatar van Judith
Bah, slijmerig, niet-origineel, vreselijke cliché teksten en melodieën en niet diepgaand. Diepgaand hoeft natuurlijk niet alle muziek te zijn, maar bij deze band irriteer ik me er rot aan. Zowel de teksten als de muziek trouwens.

Ze zijn de beste jij weet gewoon niet wat muziek is,, ga je moeder vervelen.

Ga eens leren (échte) andere muziek (ook) te waarderen!
Over een tijdje zul je lachen om je eigen (domme) opmerkingen!

Maar ja... Simple Plan vind ik dus een band waarvan er 'zóveel' zijn!
Kom eens met iets nieuws...
De teksten van bands als Simple Plan zijn ook meer dan afgezaagd, maar ik kan me voorstellen dat het de 'pubers' tevreden stelt.
Hulde voor deze mannen die weten hoe ze moeten inspelen op hetgeen waar vraag naar is.

AnitaV8589 schreef:
Heey,

ten eerste de stem van Pierre de zanger irriteerd mij dus echt niet ik vind ut juist een gave stem omdat ie apart is. !

apart? hij heeft de meest standaard 13 in een dozijn stem die er ooit is geweest.
untitled: bevestigt het hele emo-cliche. walgelijke plaat

green day, good charlotte, simple plan. allemaal GEEN punk. punk is een levensstijl, geen muzieksoort. alle punkrockers van tegenwoordig wonen in een villa met 12 autos. wat is daar punk aan?
maar ok, tijden veranderen.

echt goede cd, liedjes vervelen niet zo snel
en philippe wat noem jij dan echte punk? nofx ?
k die zijn ook zalig
green day is geen punk idd

avatar van levenvergeten
doet me echt niks

avatar van Pruut
mij ook niet, na 1 luisterbeurt begint het al te vervelen
2 sterren

avatar van HaWe
Leuke cd, maar meer niet. Ik vind sommige nummers zelfs te veel pop-achtig klinken... Maar de nummers die mooi zijn (shut up, welcome to my life, untitled) zijn ook meteen mooi (niet raar dat dat de singles zijn)

avatar van nuf
nuf
beetje rare, geirriteerde reacties hier soms. maar goed, ik vind de band aardig te pruimen. maar verder is het niet helemaal mijn piece of cake.

hmm ik vind hun muziek eigenlijk niet zo geweldig alleen welcome to my life vind ik leuk, verder vind ik zijn stem best wel irritant worden als je er te lang naar luistert..

avatar van gameg
philippe schreef:

untitled: bevestigt het hele emo-cliche. walgelijke plaat

maar ok, tijden veranderen.

heeey punk is idd een levensstijl en het begon met een apart soort van gitaar spelen en zingen/soort rappen maar later is er een nieuw soort "punk" onstaan door o.a. greenday en the offspring en dat is nauw punkrock het zijn verschillende dingen ...en punkrock gaat idd meer de pop aknt op (sommige bands dan) zoals idd de levenstijl veranderd van de artiesten maar wat simple plan en meer punkrock bands na 2000 zijn is eigenlijk poppunk dus echt dat het in de top 40 komt en dat het heel veel op pop gaat lijken dus iedereen met een goede mening+argument op deze pagina heeft een beetje gelijk

zo bedankt voor het lezen

avatar van Metalhead88
Ach, wat zal ik zeggen, het is een beetje (heel erg) leeftijdsgebonden muziek denk ik. Ik heb alles van die gasten, maar toen ik eenmaal de 17 paseerde heb ik er eigenlijk amper meer naar geluisterd. Ze maken wel mooie muziek, maar om dit nou Punkrock te noemen...sommige nummers wel, maar de meeste zijn gewoon pop-rock, niet echt iets speciaals.

Leuk album, leuke band, maar voor mij een iets te hoge hap-slik-weg factor.

Doe mij maar een portie Offspring of SUM 41.

xAnoukx
Mijn eerst pop/punk/rock achtige cd Leuke cd om af en toe te luisteren, daarom niet hoger dan 4*.

Welcome To My Life is het ergste punkpop-plaatje dat ik de laatste 20 jaar gehoord heb. Een hoop gejammer dat totaal niet oprecht klinkt. Een hele meute stinkt erin en leeft mee met een band als deze, terwijl ze lachend naar de bank lopen. Hoezo zielig?

bro
had niet gedacht dat deze nog zo goed zou meevallen na het minder spetterende debuut gehoort te hebben. ik denk niet dat het op 4.5* zal blijven staan, waarschijnlijk zal het na een tijdje wel 4* worden.

avatar van nuf
nuf
pff, mijn vorige bericht, waarom heb ik dát nou geplaatst.. ik heb deze nog eens geluisterd en nu hoor ik pas hoe waardeloos dit is...

ergens op de eerste pagina lees ik dat ze gewoon hun ding doen ofzo, zal wel klinkt aardig in elkaar geproduceerd dit.

en de teksten zijn tenenkrommend

Één van mijn allereerste CD's op mijn allereerste ipod, achteraf gezien moet ik mij daar eigenlijk voor schamen Slappe CD, met als voorbeeld Welcome To My Life, wat weer typisch een nummer is voor mensen die zich zielig voelen en die zich dan helemaal kunnen vinden in dat nummer, en die zich dan lekker met dat nummer kunnen 'afreageren'

avatar van leaatjee

avatar van andnino
0,5
Ik kan niet met woorden uitdrukken tot in hoeverre ik hier van walg. Dat ik dit vroeger heb kunnen luisteren zeg... Ik houd het tegenwoordig niet eens 10 seconden uit.

avatar van NewYorkCityLight
Untitled (How Could This Happen To Me..?) Is wel een ontzettend mooi nummer.

Welcome To My Life is al meteen weer een stuk minder.