The Bridge School Concerts 25th Anniversary Edition (2011)

Label: Reprise

20. Tony Bennett - Maybe This Time
  21. Crosby, Stills, Nash & Young - Déjà Vu
  22. Norah Jones - Jesus, Etc
  23. Jonathan Richman - I Was Dancing in the Lesbian Bar
  24. Brian Wilson - Surfin' USA.
  25. The Who - Won't Get Fooled Again
avatar van IntoMusic
Interessante release met grote artiesten en grote songs. Ik neem aan dat bij deze release ook een dvd wordt uitgebracht?

nog niemand ?

Nou ik dan maar. De opbrengsten zijn voor het goede doel: dus als je twijfelt, kopen.

Op Amazon las ik veel enthousiaste verhalen, maar als je het helemaal luistert zit er (eigenlijk best logisch) nogal wat kwaliteitsverschil in. Eerst in hooflijnen: Disc 1 is beter dan Disc 2. Op Disc 1 zijn eigenlijk alleen No Doubt, Jack Johnson en Nils Lofgren niet echt bijzonder. Ze spelen wel aardig. Kijk je naar de artiesten op die eerste disc, dan begrijp je dat de rest wel een (semi-)akoestisch nummer kan vertolken.
Op Disc 2 daarentegen is het eigenlijk omgedraaid. Meer wel aardige optredens dan echt goede. Sarah McLachlan heeft een prachtige stem, Crosby Stills Nash & Young knallen lekker door en Norah Jones zet een mooie versie neer van Wilco's Jesus etc. en tot slot laten the Who horen who the f*** they are.
Alles bij elkaar heel aardig, pik je de hightlights eruit (en dat zijn er best wat) de moeite zeker waard.

avatar van henk01
Ik heb de cd's inmiddels ook, moet zeggen dat het me niet meevalt.
Het is net wat West zegt, voor een goed doel.
3.5*

avatar van Dungeon
Als ik het goed begrijp is dit een verzameling van liedjes die gedurende 25 jaar tijdens The Bridge School concerten zijn gespeeld. Heb ik dat juist?

avatar van Dungeon
henk01 schreef:
Ik heb de cd's inmiddels ook, moet zeggen dat het me niet meevalt.
Het is net wat West zegt, voor een goed doel.
3.5*

Bedoel je dat het je niet tegenvalt dus meevalt?

avatar van henk01
Klopt, het zijn opnames van de afgelopen jaren, soort van best of dus.
Ik ben er niet echt van onder de indruk. Misschien moet ik de cd's eerst een paar keer vaker horen.

avatar van henk01
Ben nu 2 luisterbeurten verder.

Hij levert zelf uiteraard wel de één van de beste bijdrages, tw Neil Young & Crazy Horse - Love and Only Love.

De totaal indruk geeft me reden deze te verhogen met een halve ster.

Wie weet zit er nog meer in.

avatar van Deren Bliksem
Thom Yorke met After The Gold Rush klinkt wel heel erg lekker.

avatar van VDB79
Fenomenale versie van Country feedback, met ome Neil.