K-Otic - Bulletproof (2001)

Label: Zomba

1. Damn (I Think I Love You) (3:48)
  2. I Can't Explain (3:50)
  3. I Really Don't Think So (3:14)
  4. When Your Heart Is Connected (4:15)
  5. No Perfect World (3:14)
  6. Peace of Mind (4:17)
  7. Sorry (3:32)
  8. Can't Get You Out of My Mind (3:47)
  9. Rebel Child (3:08)
  10. Gina (4:36)
  11. Call for Me (4:20)
  12. Supergirl (3:17)
  13. I Was Made to Love You (3:42)
  14. I Can't Explain [Down Under Acoustic Version] (7:12)
moviefreak#1
Ik wacht nog steeds aandachtig op de eerste heerlijke reviews over dit prul, ikzelf hou het op 0,5*

moviefreak#1
Maar alternatieve artiestennaam Sita ? Zij maakt toch deel uit van die "band" . Je schrijft bij de Rolling Stones toch ook niet elke keer Mick Jagger als alternatieve artiestennaam

Art
moviefreak#1 schreef:

Maar alternatieve artiestennaam Sita ?

Dit slaat inderdaad nergens op. Overigens vind ik dit wel een aardig album. Niet goed maar ook niet slecht. Ik geef het 2,5 ster

avatar van Jordy
Da's inderdaad niet de bedoeling, Sita hier als alternatieve artiest

Ziggy007
Hier begon het eigenlijk allemaal mee. In plaats van een stuk of 15 man in een huis te proppen (Big Brother) en tegen elkaar op te hitsen, koos men er nu voor om 15 potentiële artiesten bij elkaar te proppen die dan een band zouden gaan vormen aan het eind.
Daarna 2x Idols en nu weer PopStar The Rivals

En wat is er van al die "potentiële artiesten" over? Sita is volgens mij nog de enige die succes heeft van al die commerciële schijt programmas, weliswaar in Frankrijk (gelukkig voor ons trouwens), maar ze heeft tenminste succes!

Toen de cd uitkwam (was ik 14/15 jaar) vond ik het nog wel leuk, maar als je het nu luistert gaan je snorharen toch overeind staan

avatar van Carow
Ik vind deze cd nog best te pruimen hoor.. K-otic vond ik wel een leuke groep.. oke, de cd is niet super origineel, maar om hem nou zo de grond in te boren, het is best wel leuke huiswerkmaakmuziek! 3*

avatar van predator
Best een aardige CD, vooral de stem van Rachel kon mij wel bekoren.

avatar van HiLL
Idd die Rachel kon best wel lekker zingen.

avatar van Nicolage Rico
Ik vond het toen ook nog wel aardig, maar daar begrijp ik niet zo veel meer van.. Gewoon een matig cd'tje.

2,5 *

Favourite
Rachel woonde een paar straten verder, Handtekeningen op onze armen en ook Bart was regelmatig bij Rachel haha..

Rachel ook nog op het songfestival gezien in de voorrondes toch? 2,5*

zeker geen slecht album. Ook ik vind Rachel de beste zangeres.

teutoon
Damn I think I love you, wat een irritante zang zeg!

avatar van Justinx
haah ja wie praat hier nog over joh. Destijds een leuk doorgaands bandje maar daar mag nu niet meer over gepraat worden. K-otic is zo goed als verleden tijd...

Electro_
Haal dat "zo goed als" maar weg wat mij betreft.

avatar van Snappy
Zouden die gasten nog wat hebben overgehouden aan deze plaat? Gewoon nieuwsgierigheid.

avatar van Justinx
hmm hoogstens een leuk kapsel misschien.

avatar van Snappy
Justinx schreef:
hmm hoogstens een leuk kapsel misschien.

Zouden die gasten weer op school zitten?

Op z'n minst

Electro_
Of ze treden op in dorpjes.

avatar van Marjolein19
1,0
Volgens mij zien we alleen nog maar sita op tv of niet? De anderen zijn spoorloos haha

Electro_
I Was Made To Love You was een duet van Sita en Bart dus eigenlijk moet dat er ook even bij staan. Sita presenteert iets op Jetix, The Max? Samen met een jongen die meedeed aan The Trip dus die heeft er ook wel wat leuks aan overgehouden.

avatar van T.O.
Bart heeft op de rock-academie gezeten en gaat het nu proberen te maken met zijn band geloof ik.

(hij is de neef van een vriend van mij )

wotjek
Vond de stem van Rachel altijd wel heel lekker om naar te luisteren.

avatar van Ericos
Ja Rachel had inderdaad de beste stem!

Maar ik vind het album een lekker album om naar te luisteren ..

Wel geinig Ik vond Damn (I Think I Love You) altijd een erg leuk liedje, nog steeds wel een beetje
Het was 1 van mijn eerste cd's

avatar van RogerV
0,5
Dit was helaas het begin voor een hele hoop ellendige tv artiesten. En de een was nog niet uitgerangerd of de ander stond alweer klaar.

Eigenlijk vind ik dit album best wel oke; ik heb het op tv ook toen gevolgd. Het was best een leuk clubje, weinig haat en nijd. Alleen denk ik dat er wel meer uitgehaald kon worden. De gasten konden allemaal wel zingen, maar ik had een zwak voor Rachel en Martijn. Die Sita lag me niet zo.
Wie noemt zijn dochter nu naar een vuilverwerkingsbedrijf?

avatar van Sjaan
Die Bart zit nu toch in XYP? Of niet? Kben niet zo van de commercieele projectjes...

avatar van Ericos
Ik vond en vind het nog steeds een heerlijk album.